Συμπλοκή στη Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος επίθεση ενάντια στον αντιδήμαρχο

Συμπλοκή στη Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος επίθεση ενάντια στον αντιδήμαρχο

Συμπλοκή στη Νίκαια: Ο αντιδήμαρχος της Νίκαιας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο μετά από επίθεση που φέρεται να δέχτηκε από δημοτικό σύμβουλο

Ένα επεισόδιο έκρηξης έπειτα από τον καβγά του πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνου Φλώρου, με το βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο έρχεται στο προσκήνιο σήμερα Πέμπτη (25/04). Στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας, ένα συμβάν κατέγραψε τον δημοτικό σύμβουλο να φέρεται να επιτέθηκε στον αντιδήμαρχο υποδομών και τεχνικών υπηρεσιών Νίκαιας, Ελευθέριο Χατζηπαυλίδη, ρίχνοντάς του μπουνιά. Ο αντιδήμαρχος μεταφέρθηκε στο Τζάνειο με αιμορραγία για πρώτες βοήθειες. Οι δύο άνδρες ανήκουν σε αντίπαλες πολιτικές παρατάξεις. Ο δημοτικός σύμβουλος δεν έχει συλληφθεί.

Η σοβαρή σύγκρουση στη Βουλή σημειώθηκε χθες (24/05) στο περιστύλιο μεταξύ του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου, και του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου. Ο δεύτερος κατηγορείται για σωματική επίθεση κατά του πρώτου, ο οποίος μεταφέρθηκε για πρώτες βοήθειες στο ιατρείο της Βουλής. Η αφορμή ήταν η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την άρση της ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, λόγω υποθέσεων συκοφάντησης μέσω ψεύτικου λογαριασμού σε κοινωνικό δίκτυο που υποβλήθηκε από αξιωματικό ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού.

ekav 2

Αίτησε την άρση της ασυλίας για να αντιμετωπίσει δικαστικά την υπόθεσή του

Ο κ. Φλώρος, ο οποίος ο πατέρας του είχε υποβάλει μήνυση εναντίον του κ. Βελόπουλου, ζήτησε να λάβει τον λόγο στην Ολομέλεια, ωστόσο δεν του επετράπη εξαιτίας του Κανονισμού. Διαμαρτυρόμενος για την αναφορά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ελληνικής Λύσης, Κωνσταντίνου Χήτα, σχετικά με πολιτική σκοπιμότητα, η οποία δεν αφορούσε τον κ. Βελόπουλο, αλλά ζήτησε την άρση της ασυλίας του για να αντιμετωπίσει δικαστικά την υπόθεσή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ