Πρωτοχρονιά Σύνταγμα 2024: Μία βραδιά γεμάτη μουσική

Πρωτοχρονιά Σύνταγμα 2024: Μία βραδιά γεμάτη μουσική

Το πάρτι της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα για το 2024 θα είναι γεμάτο μουσική και χαρά. Η διαδικτυακή μετάδοση θα ξεκινήσει στις 22:55 και θα μας μεταφέρει απευθείας στο γεγονός.

Η αλλαγή του χρόνου στην πλατεία Συντάγματος θα σημαδέψει μια βραδιά γεμάτη μουσική. Η ΕΡΤ θα μας υποδεχτεί σε ένα μουσικό πάρτι που ετοιμάζει ο Δήμος Αθηναίων, ξεκινώντας από τις 22:55 και με τη μετάδοση του γεγονότος. Οι οικοδεσπότες της βραδιάς θα είναι η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, ενώ το μουσικό κομμάτι θα αναλάβουν ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Μαρίνα Σάττι. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα προσφέρει ένα μουσικό σόου με τα αγαπημένα του τραγούδια και τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών. Στη σκηνή θα τον συνοδεύσουν η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Βύρων Τσουράπης και η μπάντα του “Ευγενείς Αλήτες”.

Η Μαρίνα Σάττι θα δώσει το δικό της χρώμα στη βραδιά με pop, mainstream και ethnic ρυθμούς. Ένα μουσικό σόου με τη μοναδικότητα που τη χαρακτηρίζει, θα μας ταξιδέψει μαζί της σε ένα εθιστικό μουσικό ταξίδι. Από τη “Μάντισσα” ως τη “Yenna” και από το εύρος της παραδοσιακής μουσικής των Βαλκανίων μέχρι την trap, η Μαρίνα Σάττι θα προσπαθήσει να ξεσηκώσει το κοινό με ζουρνά, νταούλι, πολυφωνικές αλχημείες, γκάιντα, beats και αίσθηση.

xristougenna 5

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ