Πρόγραμμα Πανελλήνιων Εξετάσεων 2024 και Εξεταστικά Κέντρα: Όλες οι Πληροφορίες που Χρειάζεστε

Πρόγραμμα Πανελλήνιων Εξετάσεων 2024 και Εξεταστικά Κέντρα: Όλες οι Πληροφορίες που Χρειάζεστε

Το πρόγραμμα των Πανελλήνιων Εξετάσεων 2024 έχει οριστεί από τις 31 Μαΐου έως τις 12 Ιουνίου, λαμβάνοντας υπόψη τις ευρωεκλογές στις 9 Ιουνίου 2024. Η ώρα έναρξης των εξετάσεων είναι στις 08:30 π.μ., ενώ οι υποψήφιοι πρέπει να βρίσκονται στις αίθουσες έως τις 08:00 π.μ. Η διάρκεια κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες και η εξεταστέα ύλη είναι κοινή για όλους τους υποψηφίους Γενικών Λυκείων.

Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά για Γενικά Λύκεια, ΕΠΑΛ και ειδικά μαθήματα:

Εικόνα

Πρόγραμμα Εξετάσεων για ΕΠΑΛ

Η ώρα έναρξης των εξετάσεων είναι στις 08:30 π.μ. και η διάρκεια κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο που διαρκεί τέσσερις (4) ώρες. Η εξεταστέα ύλη είναι κοινή για όλους τους υποψηφίους ΕΠΑΛ.

Πρόγραμμα για Ειδικά και Μουσικά Μαθήματα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Εικόνα

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης σύμφωνα με τις οριζόμενες ώρες για κάθε μάθημα. Η διάρκεια εξέτασης διαφέρει ανάλογα με το μάθημα.

Εισαγωγή Σπουδαστών για το Ακαδημαϊκό Έτος 2024-2025

Καθορίστηκε ο αριθμός εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 στους 68.851. Αυτός ο αριθμός είναι αυξημένος κατά 277 θέσεις σε σχέση με πέρυσι.

Εξεταστικά Κέντρα

Τα εξεταστικά κέντρα όπου θα διεξαχθούν οι εξετάσεις έχουν οριστεί ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης. Δείτε εδώ τα εξεταστικά κέντρα.

Εικόνα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ