Πρόγνωση καιρού για το Σαββατοκύριακο: Πού θα κυμανθούν οι θερμοκρασίες γύρω από τα 30°C

Πρόγνωση καιρού για το Σαββατοκύριακο: Πού θα κυμανθούν οι θερμοκρασίες γύρω από τα 30°C

Το προσεχές Σαββατοκύριακο αναμένεται να φέρει υψηλές θερμοκρασίες που θα φτάσουν ακόμα και τους 31°C στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια. Αναμένεται μίνι καλοκαίρι το Σαββατοκύριακο αυτό σε ορισμένες περιοχές της χώρας, με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν τα συνήθη επίπεδα για την εποχή. Επίσης, αναμένεται περαιτέρω αύξηση της θερμοκρασίας από τη Δευτέρα.

Πρόγνωση του Καιρού για το Σαββατοκύριακο

Το προσεχές Σαββατοκύριακο αναμένεται πολύ ζεστό στην Ελλάδα, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει έως και 9°C πάνω από τα συνήθη επίπεδα για την εποχή. Σε ορισμένες περιοχές της Ευρώπης, όπως Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία, αναμένονται ακόμα και 15°C πάνω από τα κανονικά επίπεδα. Ο υδράργυρος θα “χτυπήσει” τα 30°C σε ορισμένες περιοχές.

Πρόγνωση για το Σάββατο (13/4)

Αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με νεφώσεις να εμφανίζονται στα ηπειρωτικά και τοπικούς όμβρους στη Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, ενώ η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα.

Πρόγνωση για την Κυριακή (14/4)

Αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλότερα επίπεδα από τα συνήθη για την εποχή.

Πρόγνωση για τη Δευτέρα (15/4)

Αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, με τη θερμοκρασία να παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ