Πρόγνωση καιρού για σήμερα Κυριακή από την ΕΜΥ

Πρόγνωση καιρού για σήμερα Κυριακή από την ΕΜΥ

Αναμένονται αυξημένες νεφώσεις σε μεγάλο μέρος της χώρας με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες το απόγευμα στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη σήμερα Κυριακή (17/3) σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Οι άνεμοι θα φτάσουν έως 5 μποφόρ στη θάλασσα, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς. Υπάρχει πρόβλεψη βελτίωσης του καιρού από το απόγευμα.

Αττική

Αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές ή όμβρους μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 έως 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 έως 4 μποφόρ με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 4 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός ανά περιοχή

Υπάρχουν προγνώσεις για τον καιρό στις περιοχές των νησιών Ιονίου, της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς, της Δυτικής Πελοποννήσου, της Ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας, της Ανατολικής Πελοποννήσου, των Κυκλάδων, της Κρήτης και των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκανήσου, με τα προβλεπόμενα φαινόμενα και τις θερμοκρασίες.

Σημειώνεται ότι στις περιοχές αυτές είναι πιθανό να παρουσιαστούν τοπικές διαφορές στον καιρό, με βροχές, όμβροι ή καταιγίδες, ανάλογα με την περιοχή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ