Προειδοποίηση 112: Κίνδυνος από κακοκαιρία σε Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Πάτρα, Λήμνο

Προειδοποίηση 112: Κίνδυνος από κακοκαιρία σε Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Πάτρα, Λήμνο

Πολιτικής Προστασίας: Ανακοινώθηκε προειδοποίηση για θυελλώδεις άνεμους και ισχυρές βροχές και καταιγίδες τις επόμενες 24 ώρες. Συνιστάται η αποφυγή μετακινήσεων.

Το μήνυμα του 112 για τη κακοκαιρία ισχύει σε Θεσσαλονίκη, Λήμνο, Ξάνθη και Πάτρα. Αυτή η προειδοποίηση ακολουθεί την ανακοίνωση έκτακτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, προβλέπεται σημαντική και γρήγορη βάθυνση του βαρομετρικού χαμηλού Bettina, που σχηματίστηκε στην Αδριατική και κινείται προς την Ελλάδα, με αποτέλεσμα την ενίσχυση των ανέμων, που αναμένεται να φτάσουν τους 9 και πιθανώς τοπικά τους 10 μποφόρ.

Το μήνυμα του 112 ανέφερε: “Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας 25-11-2023 14:15. Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (θυελλώδεις άνεμοι) το επόμενο 24ωρο στην περιοχή σας. Αποφύγετε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων και ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών”.

Παρόμοιο μήνυμα έλαβαν και οι κάτοικοι της Λήμνου, της Ξάνθης και της Πάτρας:

Σύμφωνα με το μήνυμα που έλαβαν οι κάτοικοι της Αχαΐας, αναμένονται θυελλώδεις άνεμοι στις περιοχές του Πατραϊκού και του Κορινθιακού Κόλπου τις επόμενες 24 ώρες.

112 alert

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ