Πατέρας 18χρονου Ρέντη: «Έκανε ένα λάθος, πρέπει να τον κρεμάσουμε;»

Πατέρας 18χρονου Ρέντη: «Έκανε ένα λάθος, πρέπει να τον κρεμάσουμε;»

Ο πατέρας του 18χρονου Ρέντη δήλωσε: «Έτυχε και την πήρε. Αν την πήρε και δεν του έκοψε είναι βλάκας. Τι είναι έξυπνος;». Παραθέτοντας περαιτέρω, κατέληξε πως «Είναι σαν να έχει πεθάνει και δεύτερο παιδί. Η μητέρα του είναι χάλια. Ζήτησε συγγνώμη (σ.σ. ο 18χρονος) και έκλαιγε μαζί με τον αδερφό του».

Επίσης, εξέφρασε την πίστη του ότι ο γιος του δεν ήταν οργανωμένος και εξέφρασε την απόρριψή του για το περιστατικό με τη ναυτική φωτοβολίδα, σημειώνοντας ότι «δεν είχε δικό του, του το έδωσαν και εκτός αυτού η φωτογραφία που έδωσαν δεν είναι ίδια, είχε μια πορτοκαλί μου είπε ο γιος μου, πιο μικρή. Έτυχε και την πήρε. Αν την πήρε και δεν του έκοψε είναι βλάκας. Τι είναι έξυπνος;».

Τέλος, εξέφρασε τον πόνο του για την κατάσταση, αναφέροντας: «Κατά τον ίδιο, οι φίλοι του γιού του από Καρδίτσα τον παρέσυραν. Για πες να έχεις έναι παιδί 18 ετών και να έχει μπλέξει, δεν ξέρω εγώ το παιδί μου. Επειδή είχαμε χάσει ένα παιδί σε τροχαίο το 2012 που ήταν Ολυμπιακός έχουμε γίνει όλοι Ολυμπιακοί. Για φαντάσου να έχεις δύο παιδιά το ένα στο χώμα και ο άλλο στη φυλακή. Αν το έκανε το παιδί μου, να τιμωρηθεί. Ένα λάθος έκανε, πρέπει να τον κρεμάσουμε; Ένα λάθος έκανε, ένα, πού έμπλεξε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ