Παραλίες κοντά στην Αθήνα: Η όμορφη Βύθουρη, μόλις 2 ώρες μακριά

Παραλίες κοντά στην Αθήνα: Η όμορφη Βύθουρη, μόλις 2 ώρες μακριά

Η Εύβοια είναι γνωστή για τις απομονωμένες παραλίες της, ειδικά όσες βρέχονται από το Αιγαίο. Τα κρυστάλλινα και δροσερά νερά τους, μας καλούν να τα απολαύσουμε ακόμα και για μια μικρή εξόρμηση.

Μόλις λίγο βόλτα από την Αθήνα, το νησί της Εύβοιας είναι ο τέλειος προορισμός για όσους αναζητούν ηρεμία και γαλάζια, καθαρά νερά. Μία από αυτές τις πανέμορφες παραλίες είναι η Βύθουρη, που βρίσκεται μόλις δύο ώρες μακριά από την Αθήνα.

Snapinsta.app 279155539 712239999967569 6195227417193901054 n 1024

Η παραλία της Βύθουρης είναι μικρή και απομονωμένη, βρίσκεται στο πίσω μέρος της Δίρφυς με θέα στο Αιγαίο. Τα γαλαζοπράσινα νερά της είναι κρυστάλλινα, ενώ η παραλία διαθέτει άμμο και λεπτό βοτσαλάκι.

Ένα από τα ξεχωριστά της χαρακτηριστικά είναι ότι ο ήλιος φωτίζει την παραλία μόνο για λίγες ώρες την ημέρα, προσφέροντας πολλή σκιά στους επισκέπτες. Είναι αγαπημένη επιλογή για camping, αφού δεν είναι οργανωμένη παραλία.

Αν επιλέξετε να επισκεφθείτε τη Βύθουρη, θυμηθείτε να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα, αφού δεν υπάρχουν καταστήματα σε απόσταση 5 χιλιομέτρων.

Πώς θα φτάσετε στην παραλία Βύθουρη:

Η παραλία Βύθουρη απέχει 50 χιλιόμετρα από τη Χαλκίδα. Ακολουθήστε την οδό προς Άγιο Αθανάσιο, Γλυφάδα και Βύθουρη. Το τελευταίο τμήμα είναι χωματόδρομος, οπότε προσέξτε εάν έχετε συμβατικό αυτοκίνητο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ