Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις Βαθμολογίες των Πανελλαδικών 2024

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις Βαθμολογίες των Πανελλαδικών 2024

Βαθμολογίες Πανελληνίων 2024: Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων

Έφτασαν οι βαθμολογίες από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων στην πλατφόρμα https://results.it.minedu.gov.gr. Τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα σε όλα τα σχολεία της χώρας και θα περιλαμβάνουν τον κωδικό και τις βαθμολογίες ανά μάθημα για κάθε υποψήφιο. Τώρα μπορείς να ελέγξεις τη βαθμολογία σου πληκτρολογώντας τον κωδικό σου και τα αρχικά του ονόματός σου στην ιστοσελίδα.

Επιπλέον, όσοι έχουν κάνει αίτηση θα λάβουν τα αποτελέσματά τους μέσω SMS. Η εφαρμογή ανέπτυξε το GRNET σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την παροχή των αποτελεσμάτων.

vathmologies panelliniwn 1

Πώς μπορείς να υπολογίσεις τα μόριά σου

Υπάρχει μια ειδική εφαρμογή για να υπολογίσεις τα μόριά σου. Κάνοντας την εισαγωγή των βαθμών σου, μπορείς να δεις πόσα μόρια έχεις συγκεντρώσει για κάθε Τμήμα/Σχολή. Μπορείς να βρεις την εφαρμογή στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Για τον υπολογισμό των μορίων, πρέπει να πολλαπλασιάσεις τους γραπτούς βαθμούς σου με τον κατάλληλο Συντελεστή Βαρύτητας και να προσθέσεις τα αποτελέσματα. Το τελικό αποτέλεσμα πολλαπλασιάζεται επί χίλια. Έτσι, προκύπτει το συνολικό αριθμό μορίων που έχεις κερδίσει για κάθε Σχολή ή Τμήμα. ✨

vathmologies panelliniwn 2

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ