Οι υποστηρικτές του Παναγιώτη Λιαδέλη, Δικηγόρος, για το αιματηρό επεισόδιο έξω από το μπαρ

Οι υποστηρικτές του Παναγιώτη Λιαδέλη, Δικηγόρος, για το αιματηρό επεισόδιο έξω από το μπαρ

Ο πρώην μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Λιαδέλης και ο 19χρονος γιος του συνελήφθησαν μετά από ένα αιματηρό επεισόδιο με ξύλο και πυροβολισμούς έξω από το μπαρ που ιδιοκτησιακή του. Ο δικηγόρος του Ιωάννης Καραγκιόζος, μιλώντας στο Mega, δηλώνει ότι τόσο ο ίδιος ο Λιαδέλης όσο και ο γιος του αρνούνται όλες τις κατηγορίες από τις οποίες κατηγορούνται.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο διαπληκτισμός μεταξύ των δύο κατηγορούμενων οφείλεται σε μεθυσμένα περιστατικά μέσα στο μπαρ. Ο Λιαδέλης δεν γνωρίζει τους άτομα με τα οποία συναντήθηκε έξω από το μαγαζί. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, όλοι οι ανθρώπους που ήταν εκεί εκτός από τον Λιαδέλη και τον γιο του, άλλοι υπάλληλοι και θαμώνες, προσπάθησαν να πυροβολήσουν. Η αντίδραση των κατηγορούμενων οφείλεται στο γεγονός ότι πίσω από την επίθεση δεν ήξεραν αν το περίστροφο ήταν πραγματικό ή ψεύτικο, όπως είχε μια λάμψη φωτός.

Δικηγόρος Λιαδέλη: Έριξαν σε ευθεία βολή οι δύο

Ο δικηγόρος προχωράει και αναφέρει ότι η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τους έξι ανθρώπους που εκπροσωπεί, για υπόνοιες βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Ένα πυροβολισμός έγινε προς τον αέρα, ενώ οι άλλοι ήταν σε ευθεία βολή. Η πρόσφατη αντίληψη ότι το περίστροφο ήταν προσομοίωση φωτοβολίδας δεν ήταν αρκετή για να προστατευτούν εκείνη τη στιγμή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ