Οι γονείς του 18χρονου Ρέντη δέχονται απειλητικά μηνύματα

Οι γονείς του 18χρονου Ρέντη δέχονται απειλητικά μηνύματα

Οι γονείς του 18χρονου Ρέντη, που παραδέχθηκε ότι έριξε μια ναυτική φωτοβολίδα εναντίον του 31χρονου αστυνομικού στο Ρέντη, δηλώνουν ότι δέχονται απειλές μέσω των social media. Η μητέρα του 18χρονου ανέφερε ότι δέχθηκε «απειλητικό μήνυμα σήμερα το πρωί με το που άνοιξε το κινητό της», κάτι το οποίο «έχει καταθέσει στην Ασφάλεια». Απειλητικά μηνύματα έχουν λάβει και ο πατέρας του καθ’ ομολογίαν δράστη, τα οποία περιέχουν απειλές για την οικογένειά του.

Ο αδελφός του κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση & ο κλοιός στενεύει για τον «καθοδηγητή»

Ο αδελφός του 18χρονου κλήθηκε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, ενώ πληροφορίες θέλουν τις αστυνομικές αρχές να είναι πολύ κοντά στην ταυτοποίηση των ηθικών αυτουργών της επίθεσης. Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση αποκήρυξε την οπαδική βία και ζήτησε αναβάθμιση της έρευνας της υπόθεσης και την ένταξή της στα όσα προβλέπονται για τις εγκληματικές οργανώσεις.

Προβλέπονται περισσότερα μέτρα

Τα κυβερνητικά στελέχη αναφέρουν ότι αυτά τα μέτρα είναι μόνο η αρχή, ενώ προβλέπεται νέο πλαίσιο για τις κάμερες που θα τοποθετηθούν στα γήπεδα με σκοπό την ασφαλή λειτουργία τους. Επίσης, η αστυνομία θα ελέγχει τις κάμερες για την καλή λειτουργία τους δύο ημέρες πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Επιπλέον, θα διασφαλίζεται η ταυτοπροσωπία των κατόχων εισιτηρίων που θα γίνεται συνδυαστικά από τις ΠΑΕ και την αστυνομία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ