Οι αγρότες του Πλατυκάμπου κλείνουν δρόμους και άναψαν φωτιές – Δείτε τα βίντεο

Οι αγρότες του Πλατυκάμπου κλείνουν δρόμους και άναψαν φωτιές – Δείτε τα βίντεο

Οι αγρότες στην περιοχή συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, μετά τις 5 το απόγευμα συγκεντρώθηκαν σε περιοχές της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου, ξεκινώντας να μπλοκάρουν δρόμους. Συγκεκριμένα, έχουν συγκεντρωθεί στο Στεφανοβίκειο, αποκλείοντας την παλιά Εθνική οδό Βόλου-Λάρισας, στον Πλατύκαμπο Λάρισας, στον κόμβο παλαιάς και νέας Εθνικής Οδού και στην Καρδίτσα, καθώς και στο Κάστρο Βοιωτίας. Στον Πλατύκαμπο υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις που έχουν απαγορεύσει στους αγρότες να κάψουν μπάλες από άχυρο πάνω στην Εθνική, αλλά αυτό έχει γίνει στον παράδρομο της Εθνικής Οδού.

Την ίδια ώρα, οι αγρότες στην περιοχή του Κάστρου Βοιωτίας έκλεισαν την εθνική οδό στο ρεύμα προς Αθήνα στο 110 χλμ της ΠΑΘΕ και δεν αποκλείεται στη συνέχεια να κλείσουν και το ρεύμα προς Λαμία. Ήδη η Τροχαία έχει κάνει εκτροπή στην κυκλοφορίας από την περιοχή του Μαρτίνου και μέχρι το Ακραίφνιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα το μεσημέρι, αγρότες είχαν αποκλείσει δρόμους στο Αλμυρό, τα Μάλγαρα, την Αχαΐα, την Θεσπρωτία και την Αταλάντη.

Οι αγρότες της Αιγιάλειας επιστρέφουν στους δρόμους – Μπλόκο για 6η μέρα

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες, μετά και την πανελλαδική απόφαση που ελήφθη την Τρίτη. Το απόγευμα της Τετάρτης, αγρότες της Αιγιάλειας έστησαν 6η συνεχή μέρα μπλόκο, στην παλαιά εθνική οδό, στον Σελινούντα. Αναμένεται η συνέχεια των κινητοποιήσεών τους, σύμφωνα με πληροφορίες από το tempo24.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ