Τραγωδία στο Χοροστάσι από φωτιά – Νεκρή γυναίκα

Τραγωδία στο Χοροστάσι από φωτιά – Νεκρή γυναίκα

Μια ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο χωριό Χοροστάσι του Αλμυρού Βόλου, όπου η περιοχή κατακαίγεται από φωτιά. Ο σύζυγός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στην περιοχή και συγκεκριμένα στο 293ο χλμ ξέσπασε φωτιά, η οποία πέρασε και την εθνική οδό.

Κλήση για εκκένωση λόγω φλόγων

Ο δήμαρχος του Αλμυρού ενημέρωσε τους κατοίκους να εκκενώσουν την περιοχή λόγω της φωτιάς που απειλούσε τα πάντα. Ο ίδιος πρότεινε την απομάκρυνση όλων από την περιοχή, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν ζημιές και να προστατευθεί ο κόσμος από την επικίνδυνη κατάσταση.

Πυροσβέστες αγωνίζονται να κατασβέσουν τις φλόγες

Η πυρκαγιά στη Μαγνησία είναι ακόμη ανεξέλεγκτη και επικίνδυνη. Η πυροσβεστική υπηρεσία έχει εντατικοποιήσει τη δράση της για να ελέγξει τη φωτιά. Έχουν εκκενωθεί περιοχές και οι κάτοικοι έχουν απομακρυνθεί από τις πληγείσες περιοχές. Την ίδια ώρα, έχει εκδηλωθεί άλλη μια φωτιά στο Κρόκιο Αλμυρού, όπου πυροσβέστες και ελικόπτερο επιχειρούν για να την κατασβέσουν.

Αγνοείται βοσκός

Ανησυχία υπάρχει επίσης για έναν αγνοούμενο βοσκό στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Φερρών. Οι αρχές έχουν εκκενώσει τις περιοχές Διμήνι, Παλιούρι και την Βιομηχανική Περιοχή Βόλου και έχουν ζητήσει τη βοήθεια των πολιτών για την εντοπισμό του.

Δυσχερείς συνθήκες

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν πολύ δύσκολες συνθήκες λόγω των ισχυρών ανέμων και των υψηλών θερμοκρασιών. Η πυρκαγιά έχει προκαλέσει ζημιές σε πολλές περιοχές και είναι ακόμη δύσκολο να ελεγχθεί. Επί τόπου έχουν σπεύσει πολλές ομάδες πυρόσβεσης και ελικόπτερα για να βοηθήσουν στην κατάσβεση της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ