Νεαρός Ναυαγοσώστης 20 Ετών: Μυστήριο γύρω από τον Θάνατό του στην Κρήτη

Νεαρός Ναυαγοσώστης 20 Ετών: Μυστήριο γύρω από τον Θάνατό του στην Κρήτη

Το απόγευμα της Τρίτης (11/06) σημειώθηκε ένα περιστατικό βίαιης σύγκρουσης στα Καλύβια μεταξύ του 20χρονου ναυαγοσώστη και ορισμένων ατόμων, δημιουργώντας μεγάλο μυστήριο γύρω από τον θάνατο του νεαρού άνδρα.

Η έρευνα των αρχών επικεντρώνεται στις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε η ζωή του άνδρα, καθώς υπάρχουν αναφορές για έντονο επεισόδιο μεταξύ του και δύο άλλων ατόμων 24 ετών. Το περιστατικό συνέβη στα Καλύβια Αποκορώνου, με τον νεαρό να αισθάνεται αδιαθεσία μετά το επεισόδιο και να καταλήγει. Το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να φωτίσει τα γεγονότα, αποκαλύπτοντας τα χτυπήματα που δέχτηκε ο νεαρός πριν καταρρεύσει.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, υπήρξε σύγκρουση στην παραλιακή περιοχή των Καλυβών μεταξύ του 20χρονου ναυαγοσώστη και άλλων ατόμων, προκαλώντας την αντίδραση των κατοίκων και των διασώστων.

Η Αστυνομία Προχώρησε σε Πέντε Προσαγωγές

Μετά τον θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη, η αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές στα Χανιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προσαχθέντες περιλαμβάνουν δύο Έλληνες 24 ετών, που θεωρούνται άμεσα εμπλεκόμενοι στο περιστατικό, καθώς και τρεις αλλοδαπούς που ήταν παρέα με αυτούς. Οι αλλοδαποί ανήκουν στις ηλικίες των 19, 28 και 18 ετών και εξετάζεται η συμμετοχή τους στο επεισόδιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ