Ναυαγοσώστης 20 ετών στα Χανιά: Τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Ναυαγοσώστης 20 ετών στα Χανιά: Τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Η αιτία θανάτου του 20χρονου ναυαγοσώστη στα Χανιά οφειλόταν σε παθολογικά αίτια και επιπλοκές στην καρδιά, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή. Συγκεκριμένα, κατά τις σχετικές πηγές, ο θάνατος του νέου από την Αλβανία πηγαίνεται σε παθολογικές αιτίες και καρδιακές επιπλοκές, σύμφωνα με το συμπέρασμα του ιατροδικαστή.

Επιπλέον, όπως επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο, ο 20χρονος είχε ιστορικό καρδιακών προβλημάτων, ωστόσο, η κατάσταση επιδεινώθηκε μετά το συμβάν, οδηγώντας σε επιπλοκές και στην κατάρρευσή του στον δρόμο, μετά την έντονη σύρραξή του με άλλους άνδρες.

Αποχαιρετισμός του 20χρονου ναυαγοσώστη σήμερα

Σε μια συγκινητική τελετή, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν σήμερα, Πέμπτη (13/06), τον 20χρονο ναυαγοσώστη. Σύμφωνα με το creta24.gr, η κηδεία του Οργκίτο θα λάβει χώρα στις 12 το μεσημέρι στο κοιμητήριο του Αγίου Λουκά στα Χανιά. Ένα βίντεο που δημοσίευσε το Creta24.gr δείχνει τον 20χρονο να περπατά υποβασταζόμενος από έναν άνδρα, να πλησιάζει το πεζοδρόμιο και να καταρρέει έξω από κατάστημα. Ο άνδρας που ήταν μαζί του προσπάθησε να τον υποστηρίξει αλλά αντιμετώπισε αναπόφευκτη απώλεια.

Σύμφωνα με το βίντεο, πολλοί παρευρέθηκαν στο σημείο, καλώντας το ΕΚΑΒ και προσπαθώντας να βοηθήσουν τον 20χρονο, αλλά δυστυχώς χάθηκε η ζωή του μετά από λίγο. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ και των γιατρών του νοσοκομείου, δεν ήταν δυνατόν να τον σώσουν και έτσι άφησε την τελευταία του πνοή.

Εξέλιξη στην υπόθεση στα Χανιά

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης, όταν ο νεαρός κατέρρευσε στις Καλύβες μετά από σύρραξη με άλλα άτομα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων από το ΕΚΑΒ. Δύο νεαροί έφτασαν ενώπιον του εισαγγελέα για συναυτουργία σε θανατηφόρα σωματική βλάβη και αναμένεται να απολογηθούν αύριο. Αρχικά, είχαν συλληφθεί τρεις φίλοι τους, ένας 19χρονος Ρουμάνος, ένας 28χρονος Γεωργιανός και ένας 18χρονος Βούλγαρος, οι οποίοι απελευθερώθηκαν λόγω έλλειψης ενοχής στο περιστατικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ