Μυστήριο γύρω από τους θανάτους δύο βρεφών στην Αχαΐα

Μυστήριο γύρω από τους θανάτους δύο βρεφών στην Αχαΐα

Δύο βρέφη έχασαν τη ζωή τους μέσα σε ένα χρονικό διάστημα λιγότερο από έναν χρόνο στην Αχαΐα. Οι δύο αδερφές άνοιξαν τα μάτια τους στον κόσμο, αλλά οι καρδιές τους έσταξαν μόνο για λίγες ημέρες. Ένα συναρπαστικό μυστήριο με πολλά αναπάντητα ερωτήματα και μια νεαρή μητέρα που αναζητά την αλήθεια. Η 23χρονη Ειρήνη μίλησε στο T-live και στον Ιάσονα Τσόλη, μόλις εννέα μέρες μετά το θάνατο του δεύτερου παιδιού της… Σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας, το παιδί νοσηλευόταν στο Παίδων Αγία Σοφία, χωρίς οι γιατροί να μπορούν να εξηγήσουν τους σπασμούς που παρουσίαζε. Η μητέρα ήταν παρούσα σε κάθε επεισόδιο, φωνάζοντας γιατρούς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατος των παιδιών είχε άγνωστη αιτία, και έχουν γίνει εντολές για ιστολογικές εξετάσεις. Όπως και με το πρώτο παιδί της Ειρήνης που πέθανε το καλοκαίρι του 2022 ενώ κοιμόταν δίπλα στη μητέρα του… Η Ειρήνη που κρατούσε το βρέφος καθημερινά όσο ήταν νοσηλευμένο, περιέγραψε τα επεισόδια που είχαν συμβεί, καθώς και όσα συνέβησαν στο δωμάτιο του νοσοκομείου τη μοιραία μέρα που το ατυχές κοριτσάκι άφησε την τελευταία του πνοή.

Το πρώτο παιδί της Ειρήνης γεννήθηκε στις 1 Ιουλίου 2022 και πέθανε στις 19 του ίδιου μήνα. Η μητέρα ήταν δίπλα του και περιέγραψε τους περίεργους ήχους που άκουσε το βρέφος να βγάζει στην κούνια… Και για αυτό το παιδί, η αιτία θανάτου παραμένει άγνωστη και αναμένονται ακόμη τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

Όσα αποκάλυψε η Ειρήνη σε ζωντανή συνέντευξη

Πριν από 9 χρόνια, η Ειρήνη είχε ζήσει άλλη μια τραγωδία όταν έφυγε από τη ζωή ένα από τα αδελφάκια της. Ήταν μόλις 14 ετών. Και τώρα, βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με δύο απροσδιόριστες απώλειες. Οι θάνατοι και των δύο βρεφών είναι περιτυλιγμένοι από ένα χαρακτηριστικό μυστήριο. Ένα από τα μωρά αντείχε μόνο 19 ημέρες, ενώ το άλλο επίσης ένα μήνα. Τι είναι αυτό που έκοψε τη ζωή δύο αθώων ψυχών;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ