Μυρτώ Πισπίνη: «Τον πρώτο καιρό ήταν μια κόλαση»

Μυρτώ Πισπίνη: «Τον πρώτο καιρό ήταν μια κόλαση»

Η ηθοποιός Μυρτώ Πισπίνη μίλησε ανοιχτά για την απώλεια του γιου της πριν από δύο χρόνια, αναφέροντας ότι αρχικά ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στον δημοσιογράφο Γιάννη Μαυρίδη, ανέφερε επίσης το ίδρυμα που δημιούργησε για την ψυχολογική υποστήριξη πένθους.

Η Μυρτώ Πισπίνη μοιράστηκε: «Όταν έχασα τον γιο μου, αισθάνθηκα αντιμέτωπη με μεγάλη δυσκολία που δεν είχα ξαναβιώσει. Δεν είχα χάσει ποτέ τους γονείς μου, οπότε ήταν μια εμπειρία άγνωστη. Λίγους μήνες μετά, έστησα μια ομάδα στήριξης για γονείς που πενθούν, γιατί αισθάνθηκα την ανάγκη να παρέχω αυτό το είδος υποστήριξης που δεν ήταν διαθέσιμη ευρέως στην Ελλάδα».

Μυρτώ Πισπίνη: «Τον πρώτο καιρό ήταν μια κόλαση, τώρα τα έχω καταφέρει»

Η ηθοποιός ανέφερε επίσης ότι διοργανώνει συναντήσεις με άλλους γονείς που έχουν βιώσει παρόμοια κατάσταση κάθε Σάββατο σε συγκεκριμένο χώρο, σημειώνοντας ότι η υπομονή αποτελεί κρίσιμο συστατικό στη διαδικασία ανάρρωσης.

Τέλος, ανέφερε: «Μετά τη χωρισμό μου από τον σύζυγό μου και την απώλεια του γιου μου, έμεινα μόνη. Τον πρώτο καιρό ήταν πολύ δύσκολο, αλλά τώρα τα έχω καταφέρει. Είμαι ευγνώμων που έχω τον κύκλο των φίλων και την οικογένειά μου γύρω μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ