Λιάνα Κανέλλη: Ανέφερε Χτύπημα στο Πόδι και Πλευρό

Λιάνα Κανέλλη: Ανέφερε Χτύπημα στο Πόδι και Πλευρό

Ατύχημα για τη Λιάνα Κανέλλη το 2024: Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ΑΝΤ1 τη νύχτα των ευρωεκλογών, η Λιάνα Κανέλλη έπεσε και τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι της.

Την περασμένη Κυριακή 9 Ιουνίου, η Λιάνα Κανέλλη είχε ατύχημα όταν έφευγε από το πλατό του ΑΝΤ1 μετά τις ευρωεκλογές. Καθώς μιλούσε η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ακούστηκε μια κραυγή και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε σοκαρισμένη: “Ωχ! Έπεσε”. Η ανησυχία υπήρξε εμφανής στο στούντιο και παρόλο που η κάμερα δεν κατέγραψε το ατύχημα, ο Νίκος Χατζηνικολάου προσπάθησε να βοηθήσει. “Είχε ένα μικρό ατύχημα με το πόδι της, ελπίζω να είναι όλα καλά”, δήλωσε αργότερα ο Νίκος Χατζηνικολάου. Από την πτώση, η βουλευτής του ΚΚΕ τραυμάτισε σοβαρά το ήδη εγχειρισμένο της πόδι. Σε τηλεοπτικά πλάνα, φάνηκε να βγαίνει από το στούντιο σχεδόν κλαίγοντας από τον πόνο.

Ράγισμα στην Περόνη

Σχολιάζοντας το ατύχημα της στην εκπομπή Σούπερ Κατερίνα, η Λιάνα Κανέλλη ανέφερε: “Χτύπησα αρκετά το πόδι μου και το πλευρό μου”. Η πολιτικός μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο, όπου διαγνώστηκε με ράγισμα στην περόνη. “Έπεσα μέσα στο στούντιο, χτύπησα αρκετά το πόδι μου και το πλευρό μου. Μπορεί το ΚΚΕ να πανηγυρίζει, δώσαμε μάχη σε ένα απολίτικο πλαίσιο όπου το σύστημα θέλει τον κόσμο μακριά από τις κάλπες”, πρόσθεσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ