Κοζάνη: Ο Αλέξανδρος που Πάσχει από σύνδρομο Down Παρουσιάζει την Πρώτη του Έκθεση

Κοζάνη: Ο Αλέξανδρος που Πάσχει από σύνδρομο Down Παρουσιάζει την Πρώτη του Έκθεση

Ο 27χρονος Αλέξανδρος Χάτσιος από την Κοζάνη παρουσιάζει την πρώτη του έκθεση, δείχνοντας στο κοινό της πόλης τις εικαστικές του δημιουργίες. Τα 90 έργα του νεαρού Αλέξανδρου, που πάσχει από σύνδρομο Down, είναι φτιαγμένα σε χαρτί και αποτυπωμένα με στυλό, μολύβι και ξυλομπογιές. Η έκθεση άνοιξε τις πύλες της στην Κοζάνη στις 21 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down, και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Μαίου.

Εικαστικά έργα του Αλέξανδρου Χάτσιου

Ο Αλέξανδρος Χάτσιος, ένας πολυτάλαντος νέος, μιλάει με πληθωρικό τρόπο για τις εμπειρίες του από το θέατρο, τον χορό και τη μουσική. Η ζωγραφική είναι βασικό μέσο εκφρασής του, με τις δημιουργίες του να ακολουθούν εκφράσεις χαράς και αγάπης, καθώς και θεματολογίες που αναδεικνύουν τη διαφορετικότητα.

Έργο τέχνης του Αλέξανδρου Χάτσιου στην έκθεση

Συμμετέχοντας σε πολλές θεατρικές παραστάσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ο Αλέξανδρος δείχνει τη δύναμή του να αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα και να αποδεικνύει πως ο έρωτας δεν γνωρίζει φραγμούς.

Ζωγραφική του Αλέξανδρου Χάτσιου

Η έκθεση του αποτελεί αντικείμενο καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος και προβληματισμού, παρουσιάζοντας έργα που είναι κίνητρο δημιουργίας για όλους, ανεξαρτήτως αναπηρίας.

Έργο τέχνης του Αλέξανδρου Χάτσιου

Ο Αλέξανδρος, με τις εντυπωσιακές του δημιουργίες, αποδεικνύει ότι η τέχνη είναι δυνατή γλώσσα έκφρασης και αγάπης που ξεπερνά κάθε εμπόδιο.

Κοζάνη: Την πρώτη του έκθεση παρουσιάζει ο Αλέξανδρος που πάσχει από σύνδρομο Down

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ