Κερατέα Φωτιά: Μια Πολύπλοκη Οικογενειακή Ιστορία

Κερατέα Φωτιά: Μια Πολύπλοκη Οικογενειακή Ιστορία

 

Τι μεγάλη τραγωδία στην Κερατέα. Μια οικογένεια με πολλά παιδιά βλέπει το σπίτι της να καταστρέφεται στις φλόγες. Ο πατέρας, ένας εθελοντής πυροσβέστης, πάλευε να σώσει άλλα σπίτια όταν όλα συνέβησαν. Η μητέρα, Κατερίνα, με τα τέσσερα παιδιά της, ευτυχώς γλίτωσαν τη στιγμή της κρίσης. Δεν πρόλαβαν να σώσουν τίποτα από το σπίτι. “Είδαμε τη φωτιά στο βουνό και ο σύζυγός μου μου είπε να φύγουμε. Δεν πρόλαβα να πάρω τίποτα,” εξομολογείται η Κατερίνα.

Ο Αλέξανδρος, ο πατέρας της οικογένειας, ως εθελοντής πυροσβέστης, προσπαθούσε να προστατεύσει άλλα σπίτια: “Έσωσα άλλα σπίτια και ευτυχώς η οικογένειά μου είναι ασφαλής. Θα ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη στιγμή.” Επόμενη μέρα και η οικογένεια πρέπει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα με μόνο ένα μικρό μέρος από το σπίτι που μένει όρθιο.

Ο Αλέξανδρος εργάζεται σε εργοστάσιο τζαμιών και αλουμινίων, ενώ η Κατερίνα είναι full-time μητέρα. Τα τρία αγόρια και το κορίτσι τους, ζούσαν στην περιοχή “Γέφυρα Αδάμ” έχοντας βρει αυτούργημα τρόπο να ξεπερνούν τις οικογενειακές δυσκολίες. Τώρα, όλα εκείνα τα αγαπημένα αντικείμενα, τα ρούχα και οι αναμνήσεις έχουν χαθεί.

Πηγή: Παραπολιτικά, Αλήθειες με τη Ζήνα

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ