Κατηγορούμενη 26χρονη για αρπαγή, μαζί με άλλα τέσσερα άτομα

Κατηγορούμενη 26χρονη για αρπαγή, μαζί με άλλα τέσσερα άτομα

Η 26χρονη Γεωργία Μπίκα κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε μια υπόθεση αρπαγής που συνέβη σε ένα ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια ενός πάρτι το 2022. Αυτή η υπόθεση απασχόλησε την κοινή γνώμη και οδήγησε σε ένα αρμόδιο δικαστικό όργανο να αθωώσει την κατηγορούμενη. Σήμερα, ωστόσο, έχει κατηγορηθεί, μαζί με τέσσερα άλλα άτομα, συμπεριλαμβανομένου του τότε εργοδότη της, για αρπαγή και ξυλοδαρμό, μετά από μήνυση που υπέβαλε ο φέροντας την ιδιότητα του διοργανωτή του εν λόγω πάρτι.

Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει, εκτός από την αρπαγή, αδικήματα όπως σωματικές βλάβες και εξύβριση. Η καταγγελλόμενη αρπαγή, σύμφωνα με τον μηνυτή, έγινε μετά την έναρξη της ποινικής έρευνας για την κύρια καταγγελία περί βιασμού. Μετά από αστυνομική έρευνα, η νέα δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Θεσσαλονίκης και έγινε αντικείμενο ποινικών διώξεων.

Οι πέντε κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στην 6η τακτική ανακρίτρια και έλαβαν ρητή προθεσμία. Η 26χρονη εμφανίστηκε επίσης ενώπιον της ανακρίτριας, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ