Καιρός σήμερα Κυριακή: Η πρόγνωση της ΕΜΥ

Καιρός σήμερα Κυριακή: Η πρόγνωση της ΕΜΥ

Γεια χαρά! Σήμερα (23/06) περιμένουμε αίθριο καιρό με τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα βουνά. Ας τσεκάρουμε τι προβλέπει η ΕΜΥ για σήμερα, Κυριακή 23 Ιουνίου 2024. Αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας κατά τις ζεστές ώρες. Οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν, με τη Δυτική Μακεδονία να έχει από 17 έως 35 βαθμούς. Στα νησιά, στην Ανατολική Αιγαίο μάλιστα, θα φτάσουν μέχρι και 34-36 βαθμούς. Οι άνεμοι θα είναι αρκετά δυνατοί στο Αιγαίο και στο Ιόνιο.

sea 6

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Στη Μακεδονία, αναμένεται αίθριος καιρός με πιθανότητα για μεμονωμένες βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί με εντάσεις 3-4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 39 βαθμούς Κελσίου, ανάλογα με την περιοχή.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Στα νησιά του Ιονίου και την Ηπειρο περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό, με πιθανότητα για περαστικές βροχές και καταιγίδες στα ορεινά. Στα ηπειρωτικά, οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-5 μποφόρ.

Οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν από 21 έως 40 βαθμούς Κελσίου σε διάφορες περιοχές.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Στην ανατολική στέρεα, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, προβλέπεται αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-4 μποφόρ, με τις θερμοκρασίες να φτάνουν από 23 έως 39 βαθμούς Κελσίου.

sea

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη περιμένουμε αίθριο καιρό με ανεμολαγνεία 4-6 μποφόρ.

Οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για την Δευτέρα

Αναμένουμε αίθριο καιρό με πιθανότητα για περαστικές βροχές και καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις και οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν ανάλλαγες.

Πρόγνωση για την Τρίτη

Για την Τρίτη προβλέπεται αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις και πιθανότητα για περαστικές βροχές. Οι άνεμοι θα μείνουν παρόμοιοι με σκέψεις για εξασθένηση στο βράδυ.

Πρόγνωση για την Τετάρτη

Η Τετάρτη θα φέρει αίθριο καιρό με λίγες περαστικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά, με πιθανότητα για μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα είναι ισχυροί στο Αιγαίο και στο Ιόνιο.

Πρόγνωση για την Πέμπτη

Για την Πέμπτη αναμένουμε αίθριο καιρό με πιθανότητα για περαστικές βροχές και ισχυρούς ανέμους στα αποκλειστικά καλοκαιρινά νησιά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

sea 4

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ