Ιμάντ Ζέιν: Η ιστορία του εφοπλιστή – Βούλα και οι σχέσεις του με μία νεαρή Ελληνίδα

Ιμάντ Ζέιν: Η ιστορία του εφοπλιστή – Βούλα και οι σχέσεις του με μία νεαρή Ελληνίδα

Μια σοκαριστική είδηση πλήττει την οικογένεια Ζέιν μετά τον θάνατο του εφοπλιστή Ιμάντ Ζέιν στα 63 του χρόνια. Ο ατυχής άνδρας βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του σπιτιού του, με τις αρχές να ερευνούν τις αιτίες, με την αυτοκτονία να είναι η πιθανότερη. Η σορός του Ζέιν βρέθηκε από τον υπεύθυνο ασφάλειας, που έκαλε αμέσως τις αρχές.

Το σημείωμα από τον εφοπλιστή

Ο εφοπλιστής είχε δύο ανήλικα παιδιά από τον δεύτερο γάμο του. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι βρέθηκε ένα σημείωμα, από το οποίο προκύπτει ότι ο θάνατος οφείλεται σε αυτοκτονία. Στο σημείωμα απευθύνεται στην ελληνίδα γυναίκα του, εκφράζοντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την μοιραία απόφαση. Έγραφε: «Ξέχασέ με, δεν έχω να σου προσφέρω κάτι, συγχώρεσέ με για αυτό που θα κάνω». Το σημείωμα φέρεται να το έστειλε με SMS στη σύζυγό του.

Ιμάντ Ζέιν: Σοκ στην εφοπλιστική οικογένεια από τον θάνατό του – Ο γάμος με τη Λούλου και ο έρωτας με μία 30χρονη Ελληνίδα

Η οικογένεια και ο ναυτιλιακός κολοσσός

Ο Ιμάντ Ζέιν, μαζί με την πρώην σύζυγό του Λούλου και τον αδελφό του, Ριάντ Ζέιν και τη σύζυγό του Ράνα, ίδρυσαν μαζί τη ναυτιλιακή εταιρεία Naftomar. Η οικογένεια έχει την έδρα της στην Ελλάδα, χάρη στον επιτυχημένο ναυτιλιακό κολοσσό που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παίκτες στον κόσμο της ναυτιλίας. Το 1991, η διοίκηση της επιχείρησης μεταφέρθηκε στη Βούλα, σε ένα μοντέρνο κτίριο. Παρά τις αρχικές δυσκολίες, η εταιρεία απέκτησε το πρώτο της πλοίο με 4.000 m3 υγραερίου και σταδιακά αύξησε το μέγεθος του στόλου της.

Από τις αρχές της δεκαετίας του ’90, η Naftomar πραγματοποίησε πάνω από 4.000 συναλλαγές, μεταφέροντας πάνω από 10 εκατομμύρια τόνους αερίου. Έγινε πρωτοπόρος στην μεταφορά αερίου (VLGC) στην Ανατολή. Έχοντας τον έλεγχο πλήθους πλοίων, τα οποία της έδωσαν αναγνώριση ως μία από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρείες στην περιοχή της.

201906171216340.0496 LOYLOY ZEIN 1662019
201906171230300.0500 LOYLOY ZEIN 1662019

Η Naftomar επίσης δραστηριοποιείται στην εμπορία πετροχημικών αερίων, συμπεριλαμβανομένων του αιθυλενίου, προπυλενίου και αργού C4. Αυτή η επικίνδυνη δράση ενίσχυσε περαιτέρω την σχέση της εταιρείας με εξειδικευμένες βιομηχανίες. Ο στόλος της εταιρείας αριθμεί 19 πλοία μεταφοράς υγραερίου. Εκτός από τις εξαγωγές στο Πακιστάν και τη Συρία, η Naftomar άρχισε να εξάγει υγραέριο στην Κίνα. Επίσης, λειτούργησε τρεις πλωτές εγκαταστάσεις αποθήκευσης τύπου Vessel Id to θέμα επ αυτοκτονίας

Ο Ιμάντ Ζέιν, μετά από μια μακρά περίοδο γάμου με τη Λούλου Ζέιν, χώρισε και ερωτεύτηκε μια 30χρονη Ελληνίδα που παντρεύτηκε και απέκτησαν πρόσφατα δίδυμα παιδιά. Ενώ χώρισαν στην προσωπική τους ζωή, η Λούλου Ζέιν ήταν στο πλευρό του Ιμάντ Ζέιν, ιδίως όταν αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την απόφαση του Ζέιν να κάνει νέα αρχή, οι επιχειρηματικές τους δραστηριότητες ταίριαξαν με την υπόλοιπη οικογένεια.

Η οικογένεια Ζέιν είναι γνωστή στους κοσμικούς κύκλους. Ο γάμος του Σάμι Ζέιν στο Μονακό, του γιου της πρώην συζύγου του Ιμάντ Ζέιν, προκάλεσε αίσθηση πριν από δύο χρόνια, τον Οκτώβριο του 2021. Ο γάμος συνοδεύτηκε από πυροτεχνήματα, ορχήστρες και χορεύτριες, με εντυπωσιακή διακόσμηση και γνωστά ονόματα καλεσμένων από όλο τον κόσμο. Στην σκηνή της γαμήλιας δεξίωσης εμφανίστηκε η διάσημη τραγουδίστρια Ρίτα Όρα.

Μεταξύ των Ελλήνων προσκεκλημένων ήταν η Άννα Βίσση με τον επιχειρηματία Χρύσανθο Πανά, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας, καθώς και η επιχειρηματίας Σούλα Λιάκου.

vissi panas1
dbdb
patitsas 2

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: On Time

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ