Η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία κατηγορείται για φοροδιαφυγή

Η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία κατηγορείται για φοροδιαφυγή

Μετά από 10 χρόνια γάμου, το ζευγάρι χωρίζει, αλλά η διένεξή τους φθάνει στα δικαστήρια…

Η αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε η επιχειρηματίας αντιμετωπίζει αντιδράσεις από τον σύζυγό της, ο οποίος την κατηγορεί για φοροδιαφυγή. Σύμφωνα με το MEGA, ο επιχειρηματίας ισχυρίζεται πως η πρώην σύζυγός του ήταν συνεχώς απίστευτη και αποκρύπτει περιουσία και εισοδήματα με “μαύρο” χρήμα. Επιπλέον, αναφέρει πως η περιουσία της έχει αναπτυχθεί κρυφά κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Η επιχείρηση της επιχειρηματία που ασχολείται με ρούχα και κοσμήματα σε Αθήνα, Πάρο και Μύκονο είχε σημαντικά έσοδα. Ωστόσο, ένα τρίτο πρόσωπο εισήλθε στον γάμο τους, οδηγώντας τους σε διαζύγιο και αγωγές για την κατανομή της περιουσίας.

SKIA 2 scaled

Η απόλυση με δικαστικό επιμελητή

Ο επιχειρηματίας εξέφρασε τη λύπη του για την απόλυση του με δικαστικό επιμελητή. Αν και προσπάθησε να διατηρήσει τον γάμο τους, στον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, η απόφαση της πρώην συζύγου του να τον απολύσει από την επιχείρησή του ήταν “αδικαιολόγητη” και οδήγησε σε δυσχέρειες. Τώρα αναγκάστηκε να επιστρέψει στο γονικό του σπίτι και να συμβιώνει με τους γονείς του καθώς δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδά του, κινδυνεύοντας μάλιστα να απομακρυνθεί από τα παιδιά τους.

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως έχει αποκοπεί πλήρως η επικοινωνία του με τα παιδιά του και την πρόσβασή του σε περιουσιακά του στοιχεία με σκοπό να εξαντληθεί οικονομικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ