Η Πιτόγυρο Ανθοδέσμη: Ένας… ιδιαίτερος τρόπος για τον Αγιο Βαλεντίνο

Η Πιτόγυρο Ανθοδέσμη: Ένας… ιδιαίτερος τρόπος για τον Αγιο Βαλεντίνο

Η ιδέα για την πίτα γύρου ανθοδέσμη προήλθε πριν από μερικά χρόνια από ένα σουβλατζίδικο στο Ηράκλειο Κρήτης, με τον κόσμο να εκφράζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Το σουβλατζίδικο ανακοίνωσε ότι στο μενού του για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου περιλαμβάνεται η «ανθοδέσμη» πιτόγυρο, το οποίο μπορεί κάποιος να προσφέρει στο ταίρι του. Η συγκεκριμένη «ανθοδέσμη», ζυγίζει 8,5 κιλά και αποτελείται από γύρο, πατάτες και άλλα υλικά. Όπως αναφέρεται στην ανάρτησή τους, αυτή η ιδέα γεννήθηκε πριν από μερικά χρόνια και σήμερα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Η ανάρτηση του σουβλατζίδικου

«Στις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα των ερωτευμένων, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μια ιστορία που μας γεμίζει υπερηφάνεια. Πριν από λίγα χρόνια, εμπνευστήκαμε την πίτα γύρο ανθοδέσμη, έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσεων και αισθητικής, που έδωσε νέα ζωή σε ένα δημοφιλές σύμβολο της ελληνικής γαστρονομίας. Και τώρα, με χαρά βλέπουμε πως αυτή η ιδέα έγινε δημοφιλής και αγαπημένη, ιδίως για την ημέρα των ερωτευμένων. Αυτή η ημέρα είναι μια ευκαιρία να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς όλους εσάς που μας στηρίζετε και μας δίνετε ώθηση να συνεχίσουμε το έργο μας. Η πίτα γύρο ανθοδέσμη είναι ένας τρόπος για εμάς να σας ευχαριστήσουμε και να μοιραστούμε αγάπη και γεύσεις μαζί σας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ