Η Παλιοσπύρου μιλάει για τον Απ. Λύτρα: Είναι πρόωρο να αποφασίσω για τη συνέχεια της συνεργασίας μας

Η Παλιοσπύρου μιλάει για τον Απ. Λύτρα: Είναι πρόωρο να αποφασίσω για τη συνέχεια της συνεργασίας μας

Η Παλιοσπύρου μίλησε για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, διαφάνεια στη δική της υπόθεση και γενικά σε σχέση με τη συνεργασία της με τον Λύτρα. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο Live News, εξήγησε πόσο ήταν συγκλονισμένη από την αποκάλυψη των γεγονότων. Παρά τον επαγγελματικό τους δεσμό, την έπιπλοινο και την ενδοοικογενειακή βία, τόνισε ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη για τη συμπεριφορά του Λύτρα.

Η κ. Παλιοσπύρου επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι η δεξαμενή των επαγγελματιών δεν τους προστατεύει από τις σκοτεινές πτυχές του χαρακτήρα τους. Μιλώντας για τη συνεργασία τους, υπογράμμισε ότι είναι νωρίς να αποφασίσει αν θα συνεχίσουν να συνεργάζονται, λόγω των πρόσφατων γεγονότων και της δυσκολίας στη σχέση τους. Συμπλήρωσε ότι η πίεση της δουλειάς και η πιέσει δυσκολεύουν τον κ. Λύτρα να διαχειριστεί το άγχος, κάτι που μπορεί να του αλλάξει την συμπεριφορά.

Τέλος, μίλησε για τον αντίκτυπο των αποκαλύψεων στη στάση του κοινού έναντι των κακοποιητών και την ανάγκη να προστατεύουμε τα θύματα και να αναλαμβάνουμε ευθύνες, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι ο κάθε ένας μας πρέπει να είμαστε βοηθητικοί σε τέτοιες καταστάσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ