Η Δίκη του Καθηγητή στην Αλεξανδρούπολη Αναβλήθηκε λόγω Απουσίας της Μαθήτριας

Η Δίκη του Καθηγητή στην Αλεξανδρούπολη Αναβλήθηκε λόγω Απουσίας της Μαθήτριας

Η δίκη του καθηγητή στην Αλεξανδρούπολη, που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας, αναβλήθηκε από το Τριμελές Πλημελειοδικείο λόγω της απουσίας της μαθήτριας στο δικαστήριο. Η μαθήτρια προσκόμισε ιατρική βεβαίωση για ασθένεια, με αποτέλεσμα να γίνει δεκτό το αίτημα αναβολής του καθηγητή. Ο καθηγητής βιολογίας αφέθηκε ελεύθερος με όρους, απαγορεύοντας την πλησιέστερη επαφή του με το σχολείο και τη μαθήτρια που τον κατήγγειλε.

Σε συνέντευξή του, ο καθηγητής υποστήριξε ότι το κατηγορητήριο είναι ψευδές και ότι πρόκειται για στημένη υπόθεση που ξεκίνησε από το 2013. Κατηγορήθηκε για διατάραξη ησυχίας και απειλή, αλλά διατείνεται ότι είναι αθώος. Ο καθηγητής αναφέρθηκε επίσης στην υπόθεση ως “στημένη” και ανέφερε περιστατικά που συνέβησαν στο παρελθόν.

Μαρτυρία του Καθηγητή

Ο καθηγητής αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι αντάλλαξε μηνύματα με τη μαθήτρια, αλλά αυτά δεν ήταν παρενοχλητικά αλλά σχετικά με το μάθημα. Επιπλέον, υποστήριξε ότι η οικογένειά του δέχεται απειλές και πως η υπόθεση έχει πολιτικές διαστάσεις. Τέλος, εξέφρασε ανησυχία για την προσωπική του ασφάλεια λόγω απειλών που δέχεται.

Η δίκη αναβλήθηκε προσωρινά, με τον καθηγητή να παραμένει υπό κατηγορία μέχρι την επόμενη δικαστική διαδικασία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ