Η Δίκη της Έμμα Παράσυρσης: Συγκλονίζουν τα Λόγια του Πατέρα της!

Η Δίκη της Έμμα Παράσυρσης: Συγκλονίζουν τα Λόγια του Πατέρα της!

Η δίκη για τη θανατηφόρα παράσυρση της 21χρονης φοιτήτριας από την Κρήτη, που συνέβη στην Εγνατία την πρωινή ώρα της 22ας Νοεμβρίου 2022, ξεκίνησε με την κατάθεση του πατέρα της. “Πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά για το κακό που έχει κάνει. Ο δρόμος δεν είναι πίστα, δεν βγαίνεις έξω να θερίσεις,” δήλωσε ο πατέρας της με δάκρυα στα μάτια.

emma

Η νεαρή Εμμανουέλα είχε επιστρέψει πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη από την Κρήτη και είχε πάει να αγοράσει κεράκια για να κάνει έκπληξη σε μια φίλη της που είχε γενέθλια. Τραγικά, δεν πρόλαβε να φτάσει στον προορισμό της.

Ο Πατέρας μιλά για την Ανεξέλεγκτη Πορεία του Αυτοκινήτου

Ο πατέρας της φοιτήτριας ανέφερε πώς το αυτοκίνητο κατηγορούμενου είχε υποστεί τεχνικές μετατροπές και είχε πολλαπλασιάσει την ιπποδύναμη του. Έκανε επίσης λόγο για την ανεξέλεγκτη ταχύτητα του αυτοκινήτου, η οποία άγγιζε τα 104 χλμ/ώρα, ενώ το επιτρεπόμενο όριο ήταν 50 χλμ/ώρα. Η φοιτήτρια νοσηλεύτηκε πέντε μέρες στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, όπου τελικά άφησε την τελευταία της πνοή.

316260084 441687228137248 5038007712453215331 n 1

Η Συγκινητική Συνάντηση

Συγκινητική ήταν και η συνάντηση της γυναίκας που δέχθηκε το νεφρό της Έμμας με τους γονείς της. Η γυναίκα ήρθε για να στηρίξει την οικογένεια και να τους εκφράσει τον συμπαθητικό της λόγο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ