Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Ο δράστης με ψυχιατρικά προβλήματα, λέει ο δικηγόρος Λύτρας

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Ο δράστης με ψυχιατρικά προβλήματα, λέει ο δικηγόρος Λύτρας

Συμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος που αφαίρεσε τη ζωή της πρώην συντρόφου του έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων φαινόταν να είναι γνωστός στις αρχές. Ο δράστης είχε προηγουμένως συλληφθεί για ναρκωτικά και είχε επίσης κατηγορηθεί για επίθεση εναντίον αστυνομικών. Επιπλέον, είχε προηγουμένως συλληφθεί λόγω καταγγελιών για βιασμό και ξυλοδαρμό από τη σύντροφό του.

kiriaki griva

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας ανέφερε στην εκπομπή “Live News” ότι ο δράστης είχε σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και νοσηλευόταν σε ψυχιατρικά νοσοκομεία τον τελευταίο χρόνο. Αν και παλαιότερα χρησιμοποιούσε ναρκωτικά, σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, τα είχε σταματήσει εδώ και καιρό.

Η τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους

Η 28χρονη Κυριακή, πριν δολοφονηθεί, είχε καλέσει τον αστυνομικό αριθμό έκτακτης ανάγκης 100 και είχε ξεκινήσει να δίνει πληροφορίες για τον επιθετικό πρώην σύντροφό της. Κατά τη διάρκεια του κλήσης, όμως, υπέστη την επίθεση που της κόστισε τη ζωή.

Διαμαρτυρίες έξω από το αστυνομικό τμήμα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων λόγω της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής και των ενεργειών των αστυνομικών. Κόσμος με πανό και μάσκες έχει συγκεντρωθεί στο σημείο.

Ενεργειες εισαγγελέα για τις ευθύνες των αστυνομικών

Πιθανές ποινικές ευθύνες των αστυνομικών του τμήματος των Αγίων Αναργύρων που αντιμετώπισε η άτυχη 28χρονη θα εξετάσει εισαγγελέας, μετά το αίτημα για ποινική έρευνα. Ο δράστης αντιμετωπίζει ποινικές κατηγορίες για ανθρωποκτονία, οπλοφορία και ναρκωτικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ