Φωτιά στο Μαρκόπουλο τώρα: Η κατάσταση υπό μερικό έλεγχο

Φωτιά στο Μαρκόπουλο τώρα: Η κατάσταση υπό μερικό έλεγχο

Φωτιά στο Μαρκόπουλο τώρα: Κλειστή η λεωφόρος Μαρκοπούλου στο ύψος του Μαρκόπουλου – Η φωτιά στη Σαλαμίνα είναι υπό μερικό έλεγχο

Η φωτιά στα Καλύβια τέθηκε υπό μερικό έλεγχο μετά την επέμβαση της πυροσβεστικής. Στη Σαλαμίνα, επίσης, η φωτιά που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου τέθηκε υπό μερικό έλεγχο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά ξεκίνησε στην περιοχή Ρέστη ανάμεσα στη Γαλήνη και τον Άγιο Ιωάννη.

Επίσης, ένα όχημα της πυροσβεστικής ενεπλάκη σε ατύχημα κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς στη Σαλαμίνα. Ανατράπηκε λόγω μέχρι στιγμής άγνωστων συνθηκών, με τον οδηγό να υποστεί ελαφρά τραύματα.

Ατύχημα με όχημα της πυροσβεστικής

Κατά την επιχείρηση κατάσβεσης στη Σαλαμίνα, παρατηρήθηκε ατύχημα με όχημα της πυροσβεστικής. Όπως αναφέρθηκε, το όχημα ανατράπηκε υπό άγνωστες προς το παρόν συνθήκες κατά την μετάβασή του στο σημείο της φωτιάς.

Ο οδηγός του όχηματος τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ βρίσκεται υπό σοκ από το συμβάν. Ο τραυματίας πυροσβέστης μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να λάβει τις αναγκαίες πρώτες βοήθειες και την αντιμετώπιση των τραυμάτων του.

purosvestiki oxima

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ