Εξαφάνιση της Γεωργίας Μουράτη – Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε η 41χρονη σύντροφος

Εξαφάνιση της Γεωργίας Μουράτη – Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε η 41χρονη σύντροφος

Το θρίλερ με την εξαφάνιση της 41χρονης Γεωργίας Μουράτη από την Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης φαίνεται να παίρνει μυστηριώδεις διαστάσεις, με τον σύντροφό της να αποκαλύπτει το τελευταίο μήνυμα που έλαβε από την εξαφανισμένη. Η Γεωργία, μητέρα ενός 13χρονου κοριτσιού, εξαφανίστηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ενώ την Πέμπτη 4/1 εκδόθηκε Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Σύμφωνα με αναφορές, η 41χρονη εξαφανίστηκε μαζί με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ έστειλε δύο μηνύματα, σε διαφορετικό χρόνο, στη μητέρα της και τον σύντροφό της.

Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε η Γεωργία στον σύντροφό της

Το τελευταίο μήνυμα που φέρεται να έστειλε η εξαφανισμένη στον σύντροφό της αναφερόταν σε ένα χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ που φέρεται να πήρε μαζί της πριν εξαφανιστεί. Ο σύντροφός της διάβασε το μήνυμα μία ώρα αργότερα, αλλά η απάντησή του δεν διαβάστηκε ποτέ. Σημειώνεται ότι η Γεωργία έμενε τόσο στο σπίτι της μητέρας της όσο και στον σύντροφό της, με τον οποίο περιμένουν παιδί.

Δηλώσεις του συντρόφου και του αδελφού της εξαφανισμένης

Ο σύντροφος της Γεωργίας μίλησε για τη σχέση τους, ενώ ο αδελφός της εξέφρασε την επιθυμία του να μάθει απλά αν η αδελφή του είναι καλά. Η αστυνομία έχει κατασχέσει το κινητό του συντρόφου για την περαιτέρω έρευνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ