Ερέτρια: Ομάδα ανηλίκων επιτέθηκε και ξυλοκόπησε 16χρονο

Ερέτρια: Ομάδα ανηλίκων επιτέθηκε και ξυλοκόπησε 16χρονο

Ένα βίαιο επεισόδιο ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης στην κεντρική πλατεία της Ερέτριας, στην Εύβοια. Εννέα ανήλικοι από 14 έως 16 χρονών μπλέχτηκαν σε καβγά, που άφησε έναν 16χρονο τραυματία. Η τοπική κοινωνία ταράχτηκε από το περιστατικό αυτό.

Η επίθεση και οι πρώτες αντιδράσεις

Μια παρέα τριών αγοριών καθόταν ήσυχα στο σημείο. Ξαφνικά εμφανίστηκε ομάδα έξι ανηλίκων και όρμηξε στον 16χρονο. Τον χτύπησαν παντού στο σώμα και μετά εξαφανίστηκαν γρήγορα.

Οι φίλοι του θύματος πήραν αμέσως τηλέφωνο στην αστυνομία. Μετέφεραν τον 16χρονο στο νοσοκομείο της Χαλκίδας για βοήθεια. Η κατάστασή του χειροτέρευε, γι’ αυτό τον πήγαν στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, όπου μένει ακόμα για θεραπεία.

Συλλήψεις ανηλίκων και γονιών

Το βράδυ της ίδιας μέρας, η αστυνομία μάζεψε τρεις από τους επιτιθέμενους. Ανάμεσά τους δύο αδέρφια και ένας που φαίνεται να οργάνωσε τα χτυπήματα. Εκείνη την ώρα έπιασαν και δύο γονείς, κατηγορούμενους για αμέλεια στην επιμέλεια των παιδιών τους.

Πρωί Τετάρτης, ήρθαν οι άλλοι τρεις ανήλικοι της ομάδας για προσαγωγή. Η υπόθεση προχωράει ακόμα στις αρχές. Στην Εύβοια τέτοια περιστατικά μεταξύ νέων δεν είναι σπάνια τα τελευταία χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ