Επίθεση 22χρονου στη Θεσσαλονίκη: Δικογραφία εναντίον 5 ατόμων ηλικίας 18-20 ετών για οπαδικά κίνητρα

Επίθεση 22χρονου στη Θεσσαλονίκη: Δικογραφία εναντίον 5 ατόμων ηλικίας 18-20 ετών για οπαδικά κίνητρα

Μετά την καταγγελία τον περασμένο Αύγουστο, σχηματίστηκε δικογραφία κατά των δραστών

Η ΕΛΑΣ σχημάτισε δικογραφία εναντίον πέντε ατόμων ηλικίας 18 έως 20 ετών, οι οποίοι επιτέθηκαν με οπαδικά κίνητρα σε 22χρονο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τον περασμένο Αύγουστο, σύμφωνα με το thestival.gr. Από τους δράστες, τέσσερις είναι νεαροί με ελληνική καταγωγή (18, 18, 19 και 20 ετών) και ένας είναι 20χρονος αλλοδαπός. Σύμφωνα με το θύμα, οι δράστες προηγουμένως τον ρώτησαν τι ομάδα υποστηρίζει και αφού απείλησαν αυτόν, χρησιμοποίησαν σωματική βία και αφαίρεσαν από το τσαντάκι του προσωπικά έγγραφα και μία χρεωστική κάρτα.

Η δικογραφία περιλαμβάνει αδικήματα ληστείας και παραβάσεις συνδεόμενες με αδικήματα βίας, σε σχέση με αθλητικές εκδηλώσεις, σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας

Αστυνομικοί από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ταυτοποίησαν τα στοιχεία των πέντε εμπλεκόμενων ατόμων. Οι νεαροί αυτοί, λόγω οπαδικών κινήτρων, προχώρησαν σε απειλητική συμπεριφορά και χρήση σωματικής βίας εναντίον του 22χρονου ημεδαπού, εξ αιτίας της ομάδας του, αφαιρώντας από το τσαντάκι του προσωπικά έγγραφα και μία χρεωστική τραπεζική κάρτα, ενώ οι υπόλοιποι παρείχαν βοήθεια. Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ