Επεισόδιο Χριστίνας Παππά: “Με έκλεισε με το αυτοκίνητό του, με χτύπησε”

Επεισόδιο Χριστίνας Παππά: “Με έκλεισε με το αυτοκίνητό του, με χτύπησε”

Μια έντονη επίθεση λόγω θέσης στάθμευσης αναφέρθηκε πως υπέστη η ηθοποιός Χριστίνα Παππά. Σε μια ανάρτηση στο προφίλ της στα social media, η Χριστίνα Παππά μοιράστηκε την εμπειρία της και κατέθεσε μήνυση. Σε ένα βίντεο που μετέδωσε η τηλεόραση του Mega, φαίνεται η στιγμή της επίθεσης προς την Χριστίνα Παππά. “Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα σοβαρό περιστατικό που συνέβη σήμερα στη Γλυφάδα. Έχει συνέχεια, σκοπεύω να καταθέσω μήνυση. Αυτό που θέλω να πω είναι πως οι γυναίκες δεν πρέπει να φοβούνται. Δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Νομίζω ότι ο κόσμος τρελαίνεται, αλλά θα αναφερθώ σε πολλά περαιτέρω” δήλωσε αρχικά η επιχειρηματίας, με δάκρυα. “Μπήκα σε ένα φαρμακείο για να πάρω φάρμακα, ένα μεγάλο φαρμακείο στη Γλυφάδα με αρκετές θέσεις στάθμευσης, και μπαίνει ένας μέσα βρίζοντας ακατάλληλα για το αυτοκίνητο. Του λέω “συγνώμη κύριε, είναι δικό μου το αυτοκίνητο, υπάρχει χώρος εκεί, είναι μεγάλο το πάρκινγκ”.

Ξεκίνησε να βρίζει απαξιωτικά, πολύ απαξιωτικά, πολύ απαξιωτικά, δε φαντάζεστε πόσο απαξιωτικά. Σε κάποια στιγμή, ξενέρωσα, του λέω “ρε κακομοίρη, βγαίνω έξω, θα καλέσω την αστυνομία”. Η Χριστίνα Παππά ανέφερε ότι στη συνέχεια μπήκε μπροστά στο αυτοκίνητό του προκειμένου να τον σταματήσει, αλλά αυτός βγήκε έξω και την επιτέθηκε. “Βγαίνω έξω, με έκλεισε στην πόρτα του αυτοκινήτου με το δικό του, γιατί υπήρχε πολύς χώρος εκεί. Μπαίνω από τη θέση του συνοδηγού, τραβάω για να την κλείσω από την πίσω μεριά, ώστε να μη μπορεί να φύγει, επειδή ήθελα να περιμένω την αστυνομία. Η αστυνομία, ευχαριστώ πολύ το Τμήμα ΔΙΑΣ Γλυφάδα, επενέβη άμεσα… Απλά, σκέφτομαι τώρα που ηρέμησα μετά το ντους που έκανα, ότι να έχουν απολυθεί από τη δουλειά τους και να εκφράζονται με τόση βία και προκλητικότητα, επιθετικά, κακά, να μιλάνε τόσο άσχημα σε μια γυναίκα ενώπιον τόσων ανθρώπων. Το ένα οδηγεί στο άλλο.

«Κανείς μας δεν πρέπει να φοβάται»

Έτσι, κανείς από εμάς δεν πρέπει να φοβάται», συμπλήρωσε. Και σε μια άλλη ανάρτηση έγραψε: “Του ζήτησα να ζητήσει συγγνώμη για να φύγει, αλλά επέλεξε να με αφήσει και να βγει από το αυτοκίνητο και να με χτυπήσει”. Και στο τέλος εξήγησε τους λόγους που τελικά δεν κατέθεσε μήνυση, με την ηθοποιό να εξηγεί ότι -όπως της εξήγησε- εκείνος έχει παιδί και γι’ αυτό αποφάσισε να μην τον καταθέσει στην αστυνομία. Και πρόσθεσε η ηθοποιός: “Πάντως, επαναλαμβάνω πως όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα, αυτά τα γεγονότα θα πρέπει να μας κάνουν καλύτερους, όχι χειρότερους”.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ