ΔΥΠΑ: Αιτήσεις για τα e-Εργαστήρια του Απριλίου 2024 και τα θέματα που περιλαμβάνουν

ΔΥΠΑ: Αιτήσεις για τα e-Εργαστήρια του Απριλίου 2024 και τα θέματα που περιλαμβάνουν

Ανοίγει σήμερα, στις 29/3, η πλατφόρμα της ΔΥΠΑ για αιτήσεις στα online εργαστήρια συμβουλευτικής για τον μήνα Απρίλιο, γνωστά ως e-Εργαστήρια. Αυτά τα εργαστήρια απευθύνονται σε πολίτες που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην αναζήτηση εργασίας, προσφέροντας πληροφόρηση και ενίσχυση σε θέματα όπως το βιογραφικό, η προετοιμασία για συνέντευξη, η επιχειρηματική ιδέα και το επιχειρηματικό σχέδιο, αλλά και την επαγγελματική κοινωνική δικτύωση.

Οι συμμετέχοντες αποκομίζουν οφέλη από την ενημέρωση και ενεργοποίησή τους στην αναζήτηση εργασίας ή στην επιχειρηματική τους δραστηριότητα, ενώ ενδυναμώνονται και αποκτούν δεξιότητες για άμεση ένταξη στην αγορά εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στη διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/workshops από τώρα έως τη συμπλήρωση των θέσεων.

Θεματικές ενότητες

Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών, προστίθενται 22 εργαστήρια με νέες θεματικές ενότητες, όπως: δημιουργία αποτελεσματικού βιογραφικού, προετοιμασία για συνέντευξη, επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα, επιχειρηματικό σχέδιο, κοινωνικά δίκτυα στην αναζήτηση εργασίας, εργαλείο CANVAS για την επιτυχία επιχείρησης, εμπλουτισμός βιογραφικού με δεξιότητες και γνώση του ESCO. Κάθε εργαστήριο διαρκεί δύο ώρες, με περιορισμένο αριθμό θέσεων (έως 50 άτομα). Η σειρά προτεραιότητας βασίζεται στην ημερομηνία υποβολής της συμμετοχής, και η πλατφόρμα παραμένει ανοικτή μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων.

Σκοπός των εργαστηρίων είναι η προετοιμασία των συμμετεχόντων για την γρήγορη και αποτελεσματική ένταξή τους στην αγορά εργασίας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.dypa.gov.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ