Δολοφονία Γεωργίας Μουράτη – 39χρονος Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν τη γυναικοκτονία

Δολοφονία Γεωργίας Μουράτη – 39χρονος Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν τη γυναικοκτονία

Στο βίντεο παρουσιάζεται το ζευγάρι να περπατάει χέρι-χέρι λίγο πριν τη δολοφονία.

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο πριν από τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας Μουράτη από τον 31χρονο σύντροφό της στη Θεσσαλονίκη έχει δημοσιευτεί. Στο βίντεο, το ζευγάρι φαίνεται να επιστρέφει στο σπίτι του λίγο πριν από το τραγικό γεγονός. Εκείνο το βράδυ, η 41χρονη εργαζόταν σε ένα ζαχαροπλαστείο και ο σύντροφός της την περίμενε. Στην συνέχεια, ταξίαρχησαν προς το σπίτι τους στην Καλαμαριά. Στο βίντεο φαίνεται να περπατούν χέρι-χέρι στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, μετά την άφιξή τους από το ταξί, καθώς κατευθύνονται προς το σπίτι τους.

Δολοφονία Γεωργίας: Κατηγορίες για τα κακουργήματα του 39χρονου και του συνεργού του

Η εισαγγελέας ασκεί ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και δύο πλημμελήματα κατά των δύο ανδρών που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 41χρονης γυναίκας. Η σορός της βρέθηκε σε θαμνώδη περιοχή κοντά στο Μονοπήγαδο, έξω από τη Θεσσαλονίκη, επτά 24ωρα μετά την εξαφάνισή της. Συγκεκριμένα, ο 39χρονος σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του κρατούνται ως δράστες και αντιμετωπίζουν τις πράξεις της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της διακοπής κύησης, της ληστείας (όλες κατά συναυτουργία), καθώς και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Η δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα το πρωί, ενώ αναμένεται να οδηγηθούν αύριο στον 4ο τακτικό ανακριτή για εκτέλεση σχετικών ενταλμάτων σύλληψης. Εκτός από τα σοβαρά αδικήματα που τους αποδίδονται, αναμένεται να κληθούν να απολογηθούν τις επόμενες μέρες.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ