Δολοφονία 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη: Οι δύο κατηγορούμενοι προφυλακίστηκαν

Δολοφονία 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη: Οι δύο κατηγορούμενοι προφυλακίστηκαν

Μετά την απολογία τους στον ανακριτή, οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου, Γεωργίας Μουράτη, στη Θεσσαλονίκη κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Οι κατηγορούμενοι διώκονται για ανθρωποκτονία με δόλο, βίαιη διακοπή κύησης, ληστεία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

dolofonos georgias

«Δεν θα ομολογήσω κάτι που δεν έκανα» δήλωσε ο σύντροφος της

Ο σύντροφος της θίγεται από τα βίντεο που κυκλοφορούν και δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της Γεωργίας Μουράτη και τονίζει ότι η έκτρωση ήταν απόφαση της Γεωργίας που την αποδέχτηκε.

«Τα είχε προσχεδιάσει όλα ο σύντροφός της» είπε ο 34χρονος στην απολογία του

Ο φερόμενος συνεργός του συντρόφου της 41χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη κατηγορεί τον σύντροφό της ότι είχε προγραμματίσει τη δολοφονία και ότι αυτός τον παρακίνησε να συμμετάσχει στην εγκληματική πράξη.

Σοκάρει η κατάθεση του 34χρονου: «Πήρε το μαχαίρι στα χέρια και με έδιωξε»

Ο φερόμενος ως συνεργός επισημαίνει ότι ακινητοποίησε το θύμα και ότι ο σύντροφός του την σκότωσε αφού αυτός τον παρακίνησε υποκινούμενος από απειλές.

Σημειώνεται ότι κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει και τους δύο κατηγορούμενους να κουβαλούν ένα μπαούλο, μέσα στο οποίο εικάζεται ότι βρισκόταν η σορός της άτυχης γυναίκας. Τα αποτελέσματα της άκρως εξειδικευμένης ιατροδικαστικής εξέτασης δείχνουν ότι η θύματες προκλήθηκαν ακατάσχετη αιμορραγία, η οποία της προκάλεσε το θάνατο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ