Δημοσιογράφος ΕΡΤ ξυλοδαρμός: Όσα είπε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου μετά την αναβολή της δίκης

Δημοσιογράφος ΕΡΤ ξυλοδαρμός: Όσα είπε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου μετά την αναβολή της δίκης

Δημοσιογράφος ΕΡΤ ξυλοδαρμός: «Αυτός προσπάθησε να την απωθήσει»

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ παραμένει κρατούμενος, αφού συνελήφθη λόγω ενδοοικογενειακής βίας προς τη σύντροφό του. Μετά την αναβολή της δίκης, ο δικηγόρος αναφέρθηκε στην πορεία του υποθέσεως. Είπε ότι χρειάζεται να εντοπιστούν οι δύο μάρτυρες που δεν παρευρέθηκαν στο δικαστήριο για να καταθέσουν, και γι’ αυτό ζητήθηκε νέα αναβολή μέχρι την Παρασκευή.

Ο δικηγόρος επιβεβαίωσε την κατάθεση της εν διαστάσει συζύγου του δημοσιογράφου, η οποία υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος την είχε βιάσει στο παρελθόν. Ωστόσο, ο δικηγόρος επισήμανε ότι και ο ίδιος ο πελάτης του είχε υποστεί σωματική βία σε προηγούμενη σχέση.

«Είναι πολύ θλιμμένος για τη σημερινή κατάσταση. Έχει βιώσει και ο ίδιος βία. Κατά τη διάρκεια ενός καβγά είχαν δημιουργηθεί συγκρούσεις και εκείνα λεκέδη συνέβηκαν. Προσπάθησε απλά να την απομακρύνει, αλλά κατέληξε όπως κατέληξε. Όπως και να έχει, έχει υποβάλει μήνυση», εξήγησε ο δικηγόρος, προσθέτοντας ότι λόγω του προηγούμενου ιστορικού του δημοσιογράφου, η κατηγορία εστιάζεται στην ενδοοικογενειακή απειλή αντί για κακοποίηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ