Δικηγόρος Πολυζωγοπούλου: “30 μπουνιές από τον Λύτρα”

Δικηγόρος Πολυζωγοπούλου: “30 μπουνιές από τον Λύτρα”

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Θέμη Σοφού, η Σοφία Πολυζωγοπούλου δέχτηκε τριάντα μπουνιές από τον Απόστολο Λύτρα. Ο Σοφού αναφέρθηκε στην περίπτωση ως ανεπίτρεπτη και υπενθύμισε πως η συμπεριφορά του Λύτρα δεν είναι αποδεκτή. Ο δικηγόρος επεσήμανε τη σημασία της αλήθειας στη διαδικασία της δικαιοσύνης.

Η επίθεση στην Πολυζωγοπούλου, όπως ανέφερε ο δικηγόρος, προκάλεσε σοβαρά τραύματα και ασυμβίβαστη θέση στο νομικό πεδίο. Η συμπεριφορά που επέδειξε ο Λύτρας δεν συμμορφώνεται με τους όρους της συμβίωσης και της συνέπειας, όπως τόνισε ο δικηγόρος.

Απαγορεύεται η μετακίνηση

Ο δικηγόρος Σοφού επεσήμανε πως έχει επιβληθεί απαγόρευση μετακίνησης και ότι η παρουσία των κλειδιών στα χέρια της Πολυζωγοπούλου ήταν αντισυνταγματική. Επίσης, διερεύνησε το σκεπτικό της ενημέρωσης κατά την επίσκεψη του Λύτρα στο σπίτι. Η αντιδικία περί της συμφωνίας με τον δικηγόρο του Λύτρα απορρίφθηκε από τον Σοφού.

Σημαντικός παράγοντας είναι η ανάγκη για διαφάνεια και σεβασμό προς τη δικαιοσύνη. Ο Σοφού υπογράμμισε πως η αντιμετώπιση πρέπει να είναι δίκαιη και ότι η συγγνώμη πρέπει να συνοδεύεται από αντίστοιχη συμπεριφορά.

Η άποψη του δικηγόρου Λύτρα

Ο συνήγορος του Λύτρα, Πέτρος Πανταζής, υποστήριζε προηγουμένως πως δεν υπήρξε καμία παραβίαση των περιοριστικών όρων. Επιπλέον, επισήμανε πως υπήρχε ενημέρωση για την επίσκεψη στο σπίτι. Ο Πανταζής αναφέρθηκε στη σημασία της ενοχής και της απόρριψης αβάσιμων ειδήσεων.

Συμπερασματικά, η υπόθεση απαιτεί διαφάνεια, αντικειμενικότητα και σεβασμό προς το νόμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ