Διάρρηξη στα ΚΤΕΛ Καλαμάτας: Διαρρήκτες ξηλώνουν παράθυρο, μπαίνουν έρποντας και κλέβουν χρήματα

Διάρρηξη στα ΚΤΕΛ Καλαμάτας: Διαρρήκτες ξηλώνουν παράθυρο, μπαίνουν έρποντας και κλέβουν χρήματα

Τέσσερις διαρρήκτες χτύπησαν τα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας ξημερώματα Κυριακής, σε κεντρικό σημείο της πόλης που συνήθως σφύζει από κόσμο. Έφτασαν εκεί γύρω στις δύο το πρωί με ποδήλατα, κάλυψαν τα πρόσωπά τους και άρχισαν να ψάχνουν τρόπο να μπουν μέσα χωρίς να τους πάρει είδηση κανείς. Στο τέλος έσπασαν τα κάγκελα απέξω και ξήλωσαν ένα παράθυρο για να περάσουν.

Μπήκαν μέσα και πήραν 200 ευρώ από τα ταμεία, μετά εξαφανίστηκαν γρήγορα. Το μέρος αυτό είναι από τα πιο πολυσύχναστα λόγω των λεωφορείων που φεύγουν και έρχονται όλη μέρα, αλλά εκείνη την ώρα η περιοχή ήταν άδεια.

Έρποντας για να αποφύγουν τον συναγερμό και τις κάμερες

Οι διαρρήκτες ήξεραν καλά τι παίζει εκεί μέσα. Γνώριζαν για τις κάμερες και τον συναγερμό, γι’ αυτό προσπάθησαν να τα γλιτώσουν κινούμενοι σαν φίδια στο πάτωμα. Κάποια στιγμή έρποντας πέρασαν χωρίς να πυροδοτήσουν τίποτα.

Όλο το σκηνικό βγήκε σε βίντεο από το κλειστό κύκλωμα. Οι διαρρήκτες φάνηκαν ξεκάθαρα στις εικόνες, με τις κινήσεις τους προσεκτικά σκηνοθετημένες σχεδόν.

Αστυνομία ψάχνει τα ίχνη από το βίντεο

Η αστυνομία πήρε ήδη το υλικό και το κοιτάει προσεκτικά. Εξετάζουν τα πρόσωπα, τα ρούχα και πώς κινούνταν οι διαρρήκτες για να βρουν ποιοι είναι. Θέλουν να τους πιάσουν σύντομα, αφού το θράσος τους σε τέτοιο μέρος ενοχλεί πολλούς.

Η διάρρηξη έγινε σε ώρα που η πόλη κοιμάται ακόμα, αλλά το σημείο μένει ευάλωτο λόγω της θέσης του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ