Διαμάχη στο Κέντρο Υγείας Μοιρών: «Ακόμα και τραυματίας ανασηκώθηκε από φορείο για να καυγαδίσει»

Διαμάχη στο Κέντρο Υγείας Μοιρών: «Ακόμα και τραυματίας ανασηκώθηκε από φορείο για να καυγαδίσει»

Τα γεγονότα που αποκαλύφθηκαν από τις καταθέσεις δύο αστυνομικών που έφτασαν πρώτοι στο Κέντρο Υγείας Μοιρών αναφέρουν ένα σκηνικό βίας από τις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των αστυνομικών, η σύγκρουση συνέβη ανάμεσα σε μέλη δύο οικογενειών, όπου εμπλέκονταν ένας 19χρονος, ο πατέρας του 54 ετών και ο 25χρονος γιος τους. Ακόμα και ο τραυματίας 19χρονος, που βρισκόταν πάνω στο φορείο που τον μετέφερε σε ασθενοφόρο, ανέβηκε ορθιος και συμμετείχε ξανά στην καυγάδα, επιδεινώνοντας την κατάσταση του.

Οι δύο αστυνομικοί έφθασαν στο Κέντρο Υγείας γύρω στα δέκα λεπτά μετά τη 1 το μεσημέρι, όπου τους υποδέχτηκαν ήδη περίπου 15 άτομα, συγγενείς και φίλοι του τραυματία. Έξω από το Κέντρο Υγείας, τόνισαν οι αστυνομικοί, έφτασαν με μεγάλη ταχύτητα δύο αυτοκίνητα με μέλη της άλλης οικογένειας. Όταν οι συγγενείς του τραυματία είδαν τους άλλους, εξαγριώθηκαν και πλησίασαν απειλητικά. Τότε βγήκαν από τα αυτοκίνητα, κρατώντας μεταλλικά αντικείμενα στα χέρια τους και ξέσπασε η σύγκρουση.

«Έπεφταν μπουνιές και κλωτσιές και όχι μόνο»

Οι δύο αστυνομικοί προσπάθησαν να χωρίσουν τους καυγάδες, αλλά η κατάσταση ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Έπεφταν μπουνιές και κλωτσιές από τις δύο πλευρές και όχι μόνο… Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 22χρονος που είχε στα χέρια του δύο σφυριά, χτύπαγε μέλη της άλλης οικογένειας. Ένας αστυνομικός κατάφερε να του πάρει τα σφυριά και φαίνεται ότι χρησιμοποίησε ακόμη και πιπέρι. Με υπεράνθρωπες προσπάθειες και τη βοήθεια τρίτων, οι δύο αστυνομικοί κατάφεραν να απομονώσουν τους πιο επιθετικούς προσωπικότητες για λίγο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ