Χρέη Λύτρα: Η δήλωση του ποινικολόγου για τα γεγονότα που κυκλοφορούν στα μέσα

Χρέη Λύτρα: Η δήλωση του ποινικολόγου για τα γεγονότα που κυκλοφορούν στα μέσα

Ο Απόστολος Λύτρας, υπερασπίζεται την σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, με μια νέα δήλωση, αποκαλώντας την “αξιόλογη μητέρα” και ζητώντας επανειλημμένα συγνώμη για τις πράξεις του. Διευκρινίζει ότι η σύζυγός του δεν φέρει ευθύνη για τα χρέη του. Ο Λύτρας, παραμένοντας στη φυλακή για δεύτερη μέρα, εξέδωσε δήλωση μέσω της κόρης του, χαρακτηρίζοντας τη σύζυγό του “αξιόλογη μητέρα” και ζητώντας συγγνώμη για την επεισοδιακή πράξη του. Τονίζει ότι η Σοφία Πολυζωγοπούλου ποτέ δεν αρνήθηκε να του επιστρέψει τα προσωπικά του αντικείμενα, καθώς και το ότι η σύζυγός του εργάστηκε σκληρά όλα αυτά τα χρόνια της σχέσης τους.

Η δήλωση του Λύτρα αναλυτικά:

“Μετά την ενέργεια που έκανα και έχω ήδη ζητήσει συγγνώμη από τη σύζυγό μου και τα παιδιά μου, υπάρχει μεγάλη ανθρωποφαγία οχι μόνο προς εμένα αλλά και προς τη σύζυγο μου που είναι θύμα αυτής της κατάστασης και τα παιδιά μου. Έχουν ακουστεί πολλές ανακρίβειες. Θέλω να τονίσω ότι η σύζυγός μου δεν φέρει καμία ευθύνη για τα χρέη μου που προέκυψαν πριν από την γνωριμία μας. Ποτέ δεν μου αρνήθηκε τα προσωπικά αντικείμενά μου γιατί ποτέ δεν της ζητήθηκε εστω και τηλεφωνικά. Τέλος, θέλω να ζητήσω ξανά συγγνώμη για την ενέργεια μου προς μια γυναίκα που υπήρξε αξιόλογη σύζυγος σε μένα, αξιόλογη μητέρα για το κορίτσι μας και δεύτερη μητέρα για τα παιδιά μου.”

Ο Απόστολος Λύτρας: Επίσκεψη από την πρώην σύζυγό του και τις κόρες του

Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μαζί με τις δύο κόρες του επισκέφτηκαν τις φυλακές Κορυδαλλού για να τον επισκεφθούν. Είχαν μαζί μια μαύρη βαλίτσα με προσωπικά του αντικείμενα και βιβλία. Ο Λύτρας ζήτησε επίσης πρόσβαση στη βιβλιοθήκη της φυλακής για να περνάει τον χρόνο του, σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή “Στούντιο με θέα”.

Αναμένεται ότι ο 52χρονος δικηγόρος θα υποβάλει αίτηση αποφυλάκισης στις επόμενες ημέρες. Για να γίνει αυτό, πρέπει να περάσουν δέκα μέρες από την προφυλάκισή του λόγω της υπόθεσης της επίθεσης στη σύζυγό του.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου υποβάλλει αίτηση διαζυγίου

Στο μεταξύ, η Σοφία Πολυζωγοπούλου πρόκειται να υποβάλει αίτηση διαζυγίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αίτηση αναμένεται να κατατεθεί μετά την Πεντηκοστή. Η κ. Πολυζωγοπούλου θα ζητήσει την αποκλειστική επιμέλεια της 9χρονης κόρης τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ