Μπέος ΣΚΑΙ – Αυτιάς: Οι απρόσεκτες δηλώσεις του δημάρχου που γίνονται viral

Μπέος ΣΚΑΙ – Αυτιάς: Οι απρόσεκτες δηλώσεις του δημάρχου που γίνονται viral

Ο δήμαρχος, Αχιλλέας Μπέος, έκανε απρόσεκτες δηλώσεις που έγιναν viral, καθώς δεν κατάλαβε ότι ήταν σε ζωντανή μετάδοση.

Σε μια παρέμβασή του στην εκπομπή “Καλημέρα” του ΣΚΑΪ, ο δήμαρχος μίλησε για τις καταστροφές που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία στο Βόλο. Ωστόσο, όταν ολοκλήρωσε την παρέμβασή του, πίεσε κάποιο πλήκτρο και φέρεται να είπε σε κάποιο άτομο πίσω από την κάμερα «τους γ@μ!σ@». Οι απρόσεκτες αυτές δηλώσεις ακούστηκαν ζωντανά στον αέρα. Επίσης, ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε ότι είναι έτοιμος να δώσει τον μισθό του για έξι μήνες για να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ζημιών και προέτρεψε τους βουλευτές να κάνουν κάτι αντίστοιχο για τους πλημμυροπαθείς.

Βίντεο: Ο Μπέος ξεσπά και καλεί όλους να βοηθήσουν
Μπέος: «Θα δώσω τον μισθό μου για την αποκατάσταση των ζημιών»

Ο δήμαρχος επεσήμανε ότι δεν είναι ώρα για κλάματα, αλλά για λύσεις, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να είναι η υδροδότηση. Επίσης, ανέφερε ότι θα χρειαστούν αρκετές μέρες, ίσως και 15-20 μέρες, για να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία. Τέλος, ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε ότι ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην αναβληθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς θέλει να κριθεί και κατά τη διάρκεια της κρίσης από τους συμπολίτες του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ