Καταγγελία για περιορισμό παρκαρίσματος σε beach bar λόγω μη πελάτισσας

Καταγγελία για περιορισμό παρκαρίσματος σε beach bar λόγω μη πελάτισσας

Μία γυναίκα κατήγγειλε ότι της απαγορεύθηκε να παρκάρει το αυτοκίνητό της έξω από ένα beach bar στην Καβάλα, επειδή δεν ήταν πελάτισσα. Η γυναίκα επισήμανε ότι ο χώρος είναι δημόσιος και όχι ιδιωτικό πάρκινγκ. Όταν πήγε να παρκάρει απ’ έξω για να βρει τα παιδιά της που ήταν ήδη εκεί, της απαγορεύθηκε η επιχείρηση.

Σύμφωνα με την καταγγελία, δεν υπήρξε καμία προσπάθεια για διεξαγωγή πολιτισμένης συζήτησης. Όταν η γυναίκα εξήγησε ότι έχει δύο μικρά παιδιά και δεν βρήκε άλλο χώρο παρκαρίσματος λόγω των συνθηκών, επικράτησε αναστάτωση. Ακόμη, όταν ζήτησε να την αφήσουν, ένας υπάλληλος είπε απειλητικά ότι τα λάστιχα του αυτοκινήτου της θα ήταν σπασμένα όταν θα γυρνούσε.

paralia 21

“Μου είπε ο αστυνομικός υπάλληλος ότι θα τους κάνει μια σύσταση τηλεφωνική”

Αφού αντιμετώπισε αυτή τη συμπεριφορά, η γυναίκα αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της νέας Περάμου, αρμόδιο για την περιοχή. Εκεί της εξηγήθηκαν τα δικαιώματά της σχετικά με το να καταθέσει μήνυση και τη διαδικασία που ακολουθείται σε αυτές τις περιπτώσεις. Ένας αστυνομικός υπάλληλος της υποσχέθηκε ότι θα επικοινωνούσε με το beach bar για να τους κάνει μια σύσταση τηλεφωνικά.

Η γυναίκα συμπλήρωσε ακόμη, “Δεν είναι απλά πρακτικές νύχτας, αναρωτήθηκα αν το έχει ο Πάμπλο Εσκομπάρ. Στη συζήτησή μου με τον υπάλληλο, του είπα πόσο κοστίζει ένας καφές. Είμαι έτοιμη να πληρώσω, δεν θα έρθω (στο beach bar) επειδή η οικογένειά μου ήταν σε ελεύθερη παραλία με ομπρέλες. Του είπα ‘πόσο κοστίζει ένας καφές, θέλω να σας πληρώσω και σας παρακαλώ να με αφήσετε να αφήσω το αυτοκίνητο μου’.”

Η γυναίκα πλήρωσε 7 ευρώ και λάβει άδεια για το παρκάρισμα του αυτοκινήτου της. Το γεγονός συμβαίνει σε δημόσιο χώρο και όχι σε ιδιωτικό πάρκινγκ. Η γυναίκα υπογράμμισε ότι είναι χωματόδρομοι μέσα σε χωράφια και όχι δωρεάν πάρκινγκ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ