Ατμοσφαιρικά φαινόμενα στη Θεσσαλονίκη: Χιόνια στο Ωραιόκαστρο και την Αρναία

Ατμοσφαιρικά φαινόμενα στη Θεσσαλονίκη: Χιόνια στο Ωραιόκαστρο και την Αρναία

Εντονες χιονοπτώσεις πλήττουν τη Θεσσαλονίκη, καλύπτοντας το κέντρο της πόλης με χιόνι. Η κακοκαιρία δεν επηρεάζει μόνο την πρωτεύουσα, αλλά και τις γύρω περιοχές, καθώς το Ωραιόκαστρο και η Αρναία βρέθηκαν επίσης υποψήφια για χιονιά.

Δείτε τη χιονόπτωση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης:

Χιόνια στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Το Ωραιόκαστρο καλύφθηκε από το χιόνι το απόγευμα του Σαββάτου (20/1). Ο προβλεπόμενος χιονιάς φάνηκε όχι μόνο στα ορεινά, αλλά και στο κέντρο, με τους δρόμους, τα σπίτια και τα αυτοκίνητα του Ωραιοκάστρου να είναι καλυμμένα με χιόνι, όπως παρουσιάζεται στο βίντεο του GRTimes.

Χιονιάς στην Αρναία – Χιόνι στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Σερρών

Η Αρναία αρχίζει επίσης να καλύπτεται από το χιόνι, ενώ σε ένα τμήμα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Σερρών, το χιόνι έχει καλύψει το οδόστρωμα, καθιστώντας τον δρόμο επικίνδυνο για τους οδηγούς.

Ο δρόμος Χορτιάτη-Αγίου Βασιλείου έκλεισε λόγω της έντονης χιονόπτωσης. Την ίδια στιγμή, οι περιοχές Χορτιάτη, Ασβεστοχώρι, Πεύκα, Ωραιόκαστρο και Μελισσοχώρι πλήττονται επίσης από έντονες χιονοπτώσεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δρόμος από Χορτιάτη προς Άγιο Βασίλειο αναμένεται να κλείσει σύντομα λόγω του χιονιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ