Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2024: Ένα ζευγάρι από τον Βόλο ετοιμάζεται για το Πανεπιστήμιο

Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2024: Ένα ζευγάρι από τον Βόλο ετοιμάζεται για το Πανεπιστήμιο

Ο Γιώργος Ζαγάκος, αξιωματικός στην Πολεμική Αεροπορία, και η Γιαννούλα Φωτοπούλου, υπάλληλος στην «Κιβωτό του Κόσμου», μοιράζονται τις περιπέτειες των πανελλαδικών εξετάσεών τους.

Ένας αξιωματικός και μια διοικητική υπάλληλος αποφάσισαν να ακολουθήσουν το όνειρό τους και να σπουδάσουν στο εσπερινό ΕΠΑΛ του Βόλου. Ο Γιώργος Ζαγάκος, αξιωματικός της 111ης Πτέρυγας Μάχης, είχε πάντα το όνειρο να ασχοληθεί με την οικονομία, ενώ η σύζυγός του, Γιαννούλα Φωτοπούλου, γεωπόνος, ακολούθησε το παράδειγμα. Παρά το δύσκολο πρόγραμμά τους, μετά από μια μέρα εργασίας κατευθύνονταν στο σχολείο τους.

Το περιβάλλον στο σχολείο τους ήταν εξαιρετικό, παρά την κούραση που ένιωθαν. Η υποστήριξη των καθηγητών τους και η προετοιμασία για τις πανελλαδικές ήταν αποφασιστικές. Πλέον, πιστεύουν πως έχουν εξασφαλίσει την είσοδό τους στο Πανεπιστήμιο.

Ο κ. Ζαγάκος δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τους καθηγητές τους για την υποστήριξη που τους προσέφεραν. Η κ. Φωτοπούλου, παρά το γεγονός ότι έγινε πρόσφατα γιαγιά, προκρίνοντας τη συνέχιση των ονείρων σε κάθε ηλικία.

Πηγή: gegonota.news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ