Αποκάλυψη: Σοβαρή διαφθορά στην Ελληνική Αστυνομία σε νησί των Κυκλάδων

Αποκάλυψη: Σοβαρή διαφθορά στην Ελληνική Αστυνομία σε νησί των Κυκλάδων

Μια σοβαρή υπόθεση διαφθοράς έχει αποκαλυφθεί στην Ελληνική Αστυνομία σε ένα νησί των Κυκλάδων, μετά από μυστική επιχείρηση των αστυνομικών των Εσωτερικών Υποθέσεων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ αποκαλύφθηκε ότι απαιτούσε το ποσό των 30.000 ευρώ από τους καταστηματάρχες του νησιού για να μη διενεργηθούν ελέγχοι στις επιχειρήσεις τους. Ο αξιωματικός συνελήφθη με τη βοήθεια ενός ιδιώτη, που κατέστη γνωστός ως μεσολαβητής και παραλαμβανόταν τα χρήματα από τους εκβιαζόμενους καταστηματάρχες και τα παρέδιδε στον αξιωματικό. Κατά τη σύλληψη του αξιωματικού, βρέθηκαν στην κατοχή του κλειδί τραπεζικής θυρίδας και ιδιόχειρες σημειώσεις που αναμένεται να αποτελέσουν σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση.

Οι αρμόδιες αρχές συνεχίζουν τις έρευνες και αναμένεται να ανοίξουν τη θυρίδα και να εξετάσουν το περιεχόμενο των σημειώσεων και του ψηφιακού υλικού που κατασχέθηκε, προκειμένου να βρεθούν και άλλοι εμπλεκόμενοι επιχειρηματίες. Μέχρι στιγμής, η δικογραφία περιλαμβάνει επίσης την περίπτωση ενός ιδιοκτήτη ξενοδοχειακής μονάδας που κατηγορείται ότι έδωσε 1.000 ευρώ στον αξιωματικό για να κλείσει τα μάτια σε οικοδομικές εργασίες.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι έρευνες συνεχίζονται και μέχρι στιγμής έχουν κατασχεθεί σημαντικά στοιχεία, όπως ψηφιακά αποδεικτικά στοιχεία, χρήματα και ιδιόχειρες σημειώσεις. Αναμένεται να ακολουθήσουν ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις καθώς οι έρευνες συνεχίζονται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ