Αντικαταστάτες του Γιώργου Αυτιά: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ

Αντικαταστάτες του Γιώργου Αυτιά: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ

Ο Γιώργος Αυτιάς θα αντικατασταθεί από διαφορετικά πρόσωπα μέχρι το καλοκαίρι στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΙ.

Ο δημοφιλής δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς που παρουσίαζε την εκπομπή εδώ και χρόνια, αποχωρεί από τη θέση του για να είναι υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές. Έτσι, το κανάλι ανακοίνωσε ότι ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Άκης Παυλόπουλος, ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος θα αναλάβουν εναλλάξ τον ρόλο του στην εκπομπή μέχρι το καλοκαίρι. Αργότερα, στις 9:40, η εκπομπή θα μεταφερθεί στους Γιάννη Πιτταρά και Γιώργο Γρηγοριάδη για την ενημέρωση του κοινού.

simera skai

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Από αυτό το Σαββατοκύριακο και κάθε εβδομάδα από τις 05.30 το πρωί, οι αντικαταστάτες θα προσφέρουν ειδήσεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις και απαντήσεις σε όλα όσα απασχολούν τους τηλεθεατές. Θα συζητούν τα σημαντικότερα γεγονότα της εβδομάδας και τις εξελίξεις που επηρεάζουν την καθημερινότητα, με καλεσμένους πρωταγωνιστές και ειδικούς.

Στις 9:40, η εκπομπή θα συνεχιστεί με τους Γιάννη Πιτταρά και Γιώργο Γρηγοριάδη προσφέροντας ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και από τον υπόλοιπο κόσμο!

atairiastoi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ