Αναστολή αναχώρησης σήμερα 22/1: Αναμένεται σταδιακή άρση απόγευμα, τι δρομολόγια θα εκτελεστούν

Αναστολή αναχώρησης σήμερα 22/1: Αναμένεται σταδιακή άρση απόγευμα, τι δρομολόγια θα εκτελεστούν

Αναστολή αναχώρησης σήμερα 22/1: Τα πλοία συνεχίζουν να είναι δεμένα στο λιμάνι της Ραφήνα και του Λαυρίου

Η απαγόρευση αναχώρησης από το λιμάνι του Πειραιά αίρεται σταδιακά από το απόγευμα, καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ αναμένεται σταδιακή χαλάρωση των ισχυρών βορείων ανέμων από τα βορειοδυτικά.

Ποια δρομολόγια θα εκτελεστούν από τον Πειραιά

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή, τα δρομολόγια των επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων “Blue Star Naxos” και “Blue Star 2” θα πραγματοποιηθούν κανονικά στις 17.30 το απόγευμα για τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα αντίστοιχα. Το μεσημεριανό δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου “Αδαμάντιος Κοραής” στις 14.55 για τις δυτικές Κυκλάδες δεν θα πραγματοποιηθεί. Ως προς τα νησιά του Αργοσαρωνικού, τα δρομολόγια γίνονται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.

Παρά ταύτα, οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου, φθάνοντας έως και τα 9 Μποφόρ, συνεχίζουν να κρατούν δεμένα τα πλοία στα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου. Επιπλέον, παραμένουν κλειστές οι γραμμές Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα και Καβάλα-Πρίνου Θάσου. Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν, θα πρέπει να επικοινωνήσουν πριν την αναχώρησή τους με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για πιθανές αλλαγές ή τροποποιήσεις στα δρομολόγια λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

limani 1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ