Ανάκληση σοκολάτας Lacta από τη Mondelez

Ανάκληση σοκολάτας Lacta από τη Mondelez

Η Mondelez ανακοίνωσε την απόσυρση μιας παρτίδας της σοκολάτας Lacta. Σύμφωνα με την εταιρεία, πρόκειται για την παρτίδα Lacta Oreo σε συσκευασία 37γραμμαρίων.

Στην ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει ότι «Η Mondelēz Ελλάς Α.Ε., με απόλυτο σεβασμό προς τον καταναλωτή και έχοντας ως προτεραιότητα την άριστη ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων της, με δική της πρωτοβουλία ανακαλεί προληπτικά μια μικρή ποσότητα των παρτίδων (OSK0934651, OSK0934652 και με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από: 18/8/2024) του προϊόντος Μπάρας Σοκολάτας Oreo Lacta 37 γραμ. λόγω πιθανής παρουσίας ξένου σώματος (μικρού κομματιού πλαστικού).» Υπογραμμίζεται ότι η προληπτική ανάκληση αφορά μόνο τις παρτίδες που αναφέρονται και κανένα άλλο προϊόν Oreo, Lacta, ή κατηγορία προϊόντων της Mondelēz Ελλάς Α.Ε. Επίσης, η εταιρεία ενημέρωσε τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

»Οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει το συγκεκριμένο προϊόν καλούνται προληπτικά να μην το καταναλώσουν και να επικοινωνήσουν με το σημείο πώλησης για επιστροφή χρημάτων, προσκομίζοντας την απόδειξη αγοράς. Η Mondelēz Ελλάς Α.Ε. δρα με ευθύνη και σεβασμό προς το καταναλωτικό κοινό, τις αρμόδιες αρχές και φορείς, προβαίνοντας σε προληπτικά μέτρα για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων και την προστασία των καταναλωτών. Για οποιαδήποτε ερώτημα, οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμμή εξυπηρέτησης στο 800-11-81111 (χωρίς χρέωση από σταθερό τηλέφωνο), όπου μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες. Το προϊόν διατίθεται στην Ελλάδα από την Mondelēz Ελλάς Α.Ε.

lacta oreo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ